Better Life Day: Ένα Ελληνικό startup γίνεται παγκόσμιο

    Από: Startup Team

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και την Κυριακή 17/18 Νοεμβρίου 2013 η δεύτερη ημερίδα Better Life Day@Monterey, στο Μεξικό. Η πρωτοποριακή εκδήλωση, η οποία ξεκίνησε από την Αθήνα την 1η Ιουνίου 2013, γίνεται πλέον θεσμός στον κλάδο της προσωπικής βελτίωσης και ανάπτυξης, σε παγκόσμια κλίμακα.

Το Better Life Day ο μη-κερδοσκοπικός οργανισμός που έχει ως στόχο τη μετάδοση λύσεων από έμπειρους και καταξιωμένους ειδικούς σε θέματα που αφορούν καθημερινές προκλήσεις, μέσω διαδραστικών εκπαιδευτικών events, διαδικτυακών βίντεο και eBooks. Στην Ελλάδα, έλαβε χώρα στο Θέατρο PIERCE, του Αμερικάνικου Κολλεγίου, στην Αγ. Παρασκευή, παρουσία 500 συμμετεχόντων, ενώ στο Μεξικό φιλοξενήθηκε στο πανεπιστήμιο Tecnológico de Monterrey παρουσία 4.000 συμμετεχόντων.

Οι 4 διακεκριμένοι ομιλητές του event στο Μεξικό, κατάφεραν να εμπνεύσουν τους παρευρισκόμενους, παρέχοντας ο καθένας τους συμβουλές και λύσεις για τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να αντιμετωπίζουμε διάφορα θέματα της καθημερινότητάς μας. Αναλυτικότερα, o Jack Canfield, o νούμερο 1 coach της επιτυχίας στην Αμερική, με πωλήσεις πάνω από 122 εκατομμύρια βιβλία, έμαθε στους συμμετέχοντες τρόπους να επιτυχαίνουν τους στόχους τους. Η Caroline Rochon, βοήθησε με πρακτικές συμβουλές τους συμμετέχοντες να κάνουν χώρο στο περιβάλλον τους ώστε να δημιουργήσουν μια καλύτερη καθημερινότητα. Η Jan Fraser και ο Javier Prieto με τις διαδραστικές ασκήσεις έδωσαν λύσεις όσο αφορά την αποτελεσματική επικοινωνία και τις επιτυχημένες σχέσεις αντίστοιχα.

Ο curator του Better Life Day@Moterrey Dr. Sergio Sedas δήλωσε σχετικά: “Οι πρακτικές λύσεις σήμερα είναι πιο χρήσιμες από ποτέ. Με πολύ κόπο και υποστήριξη από τους χορηγούς μας, φέραμε κάποιους από τους κορυφαίους ομιλητές του κόσμου να μιλήσουν σε 4000 συμμετέχοντες. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίσαμε το εμπνευσμένο έργο του Better Life Day το οποίο ξεκίνησε από την Ελλάδα.”

Η Τζιλ Δούκα MBA, ACC, διεθνώς αναγνωρισμένη ομιλήτρια, life Coach και συγγραφέας, η οποία και εμπνεύστηκε το μη κυβερνητικό οργανισμό Better Life Day και τα πρωτοποριακά events, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η προσπάθεια μας να αναδείξουμε την αναγκαιότητα της προσωπικής αυτοβελτίωσης ξεκίνησε από την Αθήνα και στέφθηκε με επιτυχία και στο Μεξικό. Οι ημερίδες Better Life Day ξεκίνησαν και επίσημα το διεθνές ταξίδι τους στοχεύοντας στην παροχή λύσεων σε θέματα που αφορούν διάφορους τομείς της καθημερινότητάς μας. Επόμενοι σταθμοί μας η Ινδία, η Σιγκαπούρη και φυσικά η Αθήνα στις 18 Μαΐου 2014.”