timimas.gr – Το πιο σύγχρονο, εύχρηστο και έμπιστο site σύγκρισης τιμών supermarket στην Ελλάδα!

    Από: Startup Team

Tο timimas.gr καταγράφει τις τιμές των προϊόντων supermarket καθώς επίσης και τις προσφορές τους, και τις συγκρίνει σε ένα εύχρηστο διαδικτυακό περιβάλλον. Βασική του λειτουργία είναι η προετοιμασία της λίστας αγορών από το σπίτι, αναγνωρίζοντας σε ποιο κατάστημα supermarket θα κοστίσει λιγότερο, κάνονταςτα ψώνια εύκολα, γρήγορα και όσο φθηνότερα γίνεται.

Σαν καταναλωτές είχαμε παρατηρήσει ότι στοιχεία που δημοσιεύονταν σε διάφορα site στην Ελλάδα δεν ήταν πάντοτε έγκυρα. Διαβάζαμε για προσφορές σε καταστήματα supermarket, αλλά όταν τα επισκεπτόμασταν για να τις αγοράσουμε, είχε ήδη λήξει η περίοδος ισχύος τους. Η ταχύτητα της αλλαγής τηςαγοράς ήταν τέτοια που τις πιο πολλές φορές η πληροφορία ήταν παρωχημένη. Γι’ αυτό αναπτύξαμε ένα μοντέλο παρατήρησης που μας επιτρέπει να έχουμε άμεση πρόσβαση στις τιμές των βασικών προϊόντων. Η ομάδα μας επισκέπτεται καθημερινά τα καταστήματα και μετά από φυσική απογραφή μεταφέρει τον παλμό της αγοράς μέσα από το site μας.

Tο timimas.gr δεν είναι απλά ένα εργαλείο εξοικονόμησης χρημάτων ή ενημέρωσης

timimas.gr - Το πιο σύγχρονο, εύχρηστο και έμπιστο site σύγκρισης τιμών supermarket στην Ελλάδα!

Πρόκειται για έναν ιστότοπο εύχρηστο, γρήγορο, με άρτια και άμεση πληροφόρηση που συντηρεί πολύ μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων από άλλααντίστοιχα sites. (Οδηγίες χρήσης της ιστοσελίδας μας μπορείτε να δείτε εδώ.) Τελικά ο χρήστης μπαίνει, φτιάχνει το καλάθι του, βρίσκει σε ποιο κατάστημα εξοικονομεί περισσότερα χρήματα και στέλνει για ευκολία τη λίστα στο κινητό του (μέσω email). Για να σιγουρευτεί ότι η τιμή που βρήκε είναι πραγματική ευκαιρία, του παραθέτουμε και το ιστορικό τιμής των τελευταίων εβδομάδων. Μάλιστα όπως επιβεβαιώνει και το ΙΕΛΚΑ (Ινστιτούτο Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών) οι Έλληνες μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 40% της αξίας των αγορών τους αν:

  • Συγκρίνουν τις τιμές των διαφορετικών προϊόντων στο ράφι
  • Επιλέξουν εκπτωτικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες
  • Επισκεφτούν περισσότερα από ένα καταστήματα

Kάθε μας δραστηριότητα διέπετα

timimas.gr - Το πιο σύγχρονο, εύχρηστο και έμπιστο site σύγκρισης τιμών supermarket στην Ελλάδα!

Από διαφάνεια, ειλικρίνεια και την ικανοποίηση της ομαδικής δημιουργίας μιας καινοτόμας υπηρεσίας, χρήσιμη σε κάθε νοικοκυριό. Όραμά μας είναι να χτίσουμε άμεσα μια σχέση εμπιστοσύνης με το χρήστη μας και να προσφέρουμε έμμεσα έναν εύκολο τρόπο βελτίωσης της ποιότητας ζωής της κάθε οικογένειας.

Η ομάδα μας στελεχώνεται από τους Θοδωρή και Μανώλη στην Απογραφή και Διαχείριση, τη Σοφία στη διεύθυνση Marketing και Επικοινωνίας, το Στάμο στη διεύθυνση Πωλήσεων και Ανάπτυξης Πελατών και το Νικόλα και τον Αριστείδη στο Στρατηγικό Σχεδιασμό και την Ανάπτυξη. Όλοι μαζί, προσπαθούμε καθημερινά νακάνουμε ποιοτική καταγραφή, γρήγορη ανάρτηση και να προσφέρουμε μία υπηρεσία που όμοιά της δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Μας αρέσει να λαμβάνουμε τα θετικά σχόλια, όπως επίσης και τις παρατηρήσεις για το τι θα ήθελαν οι χρήστες μας να κάνουμε καλύτερα. Το πρώτο μας δίνει ενέργεια και το δεύτερο κατεύθυνση.