ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ – “Believe in you”

    Από: Startup Team

Τα δωρεάν σεμινάρια της δράσης Believe in you του ηλεκτρονικού περιοδικού flowmagazine.gr συνεχίζονται με το 4ο σεμινάριο με θέμα «Διαχείριση Χρόνου-Διαχείριση Άγχους». Τα σεμινάρια είναι ανοιχτά στο ευρύ κοινό.

Το “Believe in you” αποτελεί μια δράση του περιοδικού flowmagazine.gr που έχει ως στόχο τη βελτίωση της ψυχολογίας, καθώς και την ενδυνάμωση των ανθρώπων για να υλοποιήσουν τα όνειρά τους. Για να συμβάλλει σε αυτό, θέλει να προσφέρει γνώση, μέσα από εκπαίδευση, από ειδικούς διαφόρων τομέων. Συνεχίζοντας την δράση του, το flowmagazine.gr , έχει προγραμματίσει νέα σεμινάρια, τα οποία θα διεξαχθούν υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου.

Το τέταρτο σεμινάριο έχει σκοπό να παρουσιάσει τις αιτίες της κακής διαχείρισης χρόνου, τρόπους και συμβουλές για να γίνουμε πιο οργανωμένοι, ποιοι είναι οι παράγοντες του άγχους και πως μας επηρεάζει.

Εισηγήτριες είναι η κα. Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και Επικοινωνίας. και η κα. Πάμελα Καραβά, executive & life/wellness coach που ειδικεύεται στο να μεταδίδει την τόλμη και την ψυχική δύναμη σε όλους τους ανθρώπους γύρω της.


Τόπος διεξαγωγής: Δημαρχείο Αμαρουσίου, Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα, Μαρούσι

Ημερομηνία διεξαγωγής: Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, 2013

Ώρα προσέλευσης: 17:30

 

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να δηλώσει συμμετοχή στη φόρμα που θα βρουν εδώ

www.flowmagazine.gr/believe_in_you_4