Στην 56η θέση ανάμεσα στα 200 καλύτερα MBA & το μοναδικό Eλληνικό Βusiness School το ALBA

    Από: Startup Team

To ALBA Graduate Business School at The American College of Greece βρίσκεται στην 56η θέση στη λίστα Europe-TopMBA 200 Global Business School Report για το έτος 2013-2014. Παράλληλα είναι και το μοναδικό Ελληνικό Business School που συμπεριλαμβάνεται στην εν λόγω λίστα των 200 καλύτερων ΜΒΑ παγκοσμίως. Η συγκεκριμένη κατάταξη είναι ιδιαιτέρως σημαντική καθώς η σχετική έρευνα λαμβάνει υπόψιν την γνώμη των εργοδοτώνπαγκοσμίως και μετρά έναν δείκτη: την απασχολησιμότητα των αποφοίτων MBA ανά περιοχή.

Το ALBA συνεπές στο μακροχρόνιο όραμά του, βλέπει με υπερηφάνεια τους αποφοίτους του να ανταγωνίζονται κατόχους MBA από διεθνή business school με μακροχρόνια παράδοση και αδιαμφισβήτητο κύρος. Στόχος του ALBA ήταν και είναι η διαμόρφωση επιχειρηματικών στελεχών και ηγετών που μπορούν να δρουν ως καταλύτες θετικής αλλαγής σε οποιοδήποτε περιβάλλον ή θέση βρεθούν. Γεγονός που προφανώς δεν περνάει απαρατήρητο από τις μεγάλες εταιρίες που αναζητούν δυνατά στελέχη που να μπορούν να ανταποκριθούν στις σύγχρονες πολύπλοκες ανάγκες.

Μερικές λεπτομέρειες για την έρευνα

H έρευνα διεξήχθη από τον Μάρτιο του 2013 έως και τον Ιούλιο του 2013 και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες έρευνες που έχει κάνει η QS, τόσο σε γεωγραφικό επίπεδο όσο και σε βάθος λεπτομέρειας. Από τους 28.000 εργοδότες που ερωτήθηκαν, οι 4.318 προσλαμβάνουν αποφοίτους MBA.

Διαβάστε περισσότερα εδώ