Η νέα ελληνική πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου αφιερωμένη στην αναπτυσσόμενη αγορά του χειροποίητου

    Από: Startup Team

Με τους ανεξάρτητους δημιουργούς χειροποίητων αντικειμένων να πληθαίνουν με γοργούς ρυθμούς και τους Έλληνες καταναλωτές να κατευθύνονται προς έξυπνες αγορές, η πρώτη ελληνική online πλατφόρμα αγοράς & πώλησης μοναδικών χειροποίητων αντικειμένων είναι πλέον γεγονός.

Το www.jamjar.gr, το οποίο παρουσιάστηκε στους διαδικτυακούς μας δέκτες τον περασμένο Ιούλιο, αποτελεί την ιδανική πρόταση για όλους όσοι θέλουν να πουλήσουν αλλά και να αγοράσουν online τις πιο πρωτότυπες και πιο αισθητικά προσεγμένες χειροποίητες δημιουργίες.

Πιο συγκεκριμένα, το jamjar απευθύνεται στους ανεξάρτητους χειροτέχνες (ιδιώτες ή με επιχείρηση), καλώντας τους να ανοίξουν το δικό τους e – shop στην πλατφόρμα του (shop in a shop) και έτσι, να ενισχύσουν τις πωλήσεις τους, προωθώντας το brand name τους και αναπτύσσοντας παράλληλα το δίκτυο των πελατών τους. Με ένα συμβολικό εφάπαξ κόστος εγγραφής/συμμετοχής και μια μικρή προμήθεια επί της πώλησης, οι ανεξάρτητοι δημιουργοί της πλατφόρμας έχουν τη δυνατότητα να δώσουν μια γερή ώθηση σε αυτό που αγαπούν, με απλές και εύκολες διαδικασίες, ενώ το jamjar διαχειρίζεται τις πωλήσεις τους, διασφαλίζοντας τη νομιμότητα και τη διαφάνεια των συναλλαγών.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να ανοίξει κάποιος το δικό του e-shop στο jamjar είναι να δημιουργεί λαχταριστά αντικείμενα. Όπως εξηγούν οι εμπνεύστριές του, Βέρα Παπαγγελοπούλου & Εύα Επιτροπάκη, ‘να χρησιμοποιεί ποιοτικά και ανθεκτικά υλικά, να έχει καινοτόμα, ξεχωριστά και αισθητικά προσεγμένα σχέδια. Με λίγα λόγια, να παρουσιάζει χειροποίητες δημιουργίες που συγκεντρώνουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα κάνουν τους επισκέπτες του jamjar να λαχταρούν να τα αποκτήσουν με το ίδιο πάθος που ως παιδιά σκαρφάλωναν στο ράφι για να φτάσουν το πολυπόθητο βαζάκι με τη μαρμελάδα‘.

Διαβάστε περισσότερα εδώ