Megaventory: Παρούσα σε 50 χώρες

    Από: Startup Team

Του Δημήτρη Μαλλά,

Οι μικρού μεγέθους επιχειρήσεις που απασχολούν μέχρι 9 άτομα είναι η πιο πολυπληθής επιχειρηματική “κοινότητα” όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο. Και ταυτόχρονα είναι εκείνες που χρειάζονται σε μεγάλο βαθμό τεχνολογικά εργαλεία που θα τους επιτρέψουν να αναπτυχθούν με ταχύτερο ρυθμό. Σε αυτή την αγορά επιδιώκει να απευθυνθεί η Megaventory, μία startup επιχείρηση που ξεκίνησε το 2010 και έχοντας ως ατού μία αρκετά καινοτόμα και προσιτή λύση διαχείρισης αποθηκών και αποθεμάτων, έχει καταφέρει να αποκτήσει διεθνή παρουσία.

“Αυτή τη στιγμή, έχουμε περίπου 130 πελάτες σε 50 χώρες, εκ των οποίων μόλις 4 είναι στην Αθήνα” σημειώνει στο imerisia.gr, ο Κωστής Μαμάσης, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Megaventory, η οποία απαρτίζεται αυτή τη στιγμή από 4 άτομα. Εκτός του κ. Μαμάση, τη Megaventory αποτελούν ο Δ. Αθανασιάδης, ο Γ. Γληνός και ο Λευτέρης Τριμίντζιος.

Το Megaventory είναι ένα λογισμικό που παρέχεται μέσω του Διαδικτύου και βοηθά μικρές επιχειρήσεις να διαχειρίζονται τις πωλήσεις τους, τις προμήθειες τους, την κατασκευή προϊόντων και τα αποθέματα τους.

Διαβάστε περισσότερα εδώ