Starting-Up Seminar στην Αθήνα – 21 Δεκεμβρίου 2013

    Από: Startup Team

Ένα από τα best selling σεμινάρια στον χώρο της επιχειρηματικότητας διοργανώνεται και στην Αθήνα, με συμμετοχή top ομιλητών. Το πρώτο εκπαιδευτικό σεμινάριο για στελέχη και επιχειρηματίες με θέμα τα startups και τους τρόπους που κάποιος ξεκινά, αναπτύσσει και επεκτείνει την εταιρία του. Το σεμινάριο θα γίνει στο ξενοδοχείο Hilton αίθουσα Τερψιχόρη Β το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 16:00. Ομιλητής είναι γνωστός business strategist και mentor Αποστόλης Αϊβαλής.

Οι συμμετέχοντες, μετά την παρακολούθηση του σεμιναρίου θα γνωρίζουν καλά:

– Πώς κάνω την ιδέα πράξη
– Τι χρειάζομαι για να ξεκινήσω
– Τι να μελετήσω και να ετοιμάσω στο business plan
– Πώς βρίσκω ομάδα και πώς μοιράζομαι την εταιρία μου
– Πού βρίσκω βοήθεια και τί υπάρχει διαθέσιμο
– Πώς κάνω μια σωστή στρατηγική marketing
– Πώς, πότε, πού βρίσκω χρήματα
– Πού και γιατί να στήσω την εταιρία μου


Το κόστος είναι €25/άτομο (early birds για λίγες μέρες) και €50/άτομο (κανονικά walkin εισιτήρια). Κλείστε την θέση σας εδώ: www.knowcrunch.com/events/calendar/starting-up-athens-13

 

Το συγκεκριμένο σεμινάριο, που ξεκίνησε ως σεμινάριο για founders από το Menlo Park στην Silicon Valley, California, είναι από τα πιο εμπεριστατωμένα σεμινάρια στο αντικείμενό του και έχει πραγματοποιηθεί στην Αθήνα με τεράστια επιτυχία στα Εμιράτα και στην Κύπρο.

Η KNOWCRUNCH που έχει αναλάβει την διοργάνωση (www.knowcrunch.com) είναι ένας οργανισμός ειδικευμένος σε υψηλού επιπέδου επιχειρηματικά σεμινάρια που εμπνέονται και βασίζονται στις τελευταίες εξελίξεις του χώρου ξεκινώντας από την καρδιά των εξελίξεων την Αμερική. Ta σεμινάριά της αφορούν το online marketing αλλά και άλλους τομείς όπως η επιχειρηματικότητα & startups.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε εγκαίρως την συμμετοχή σας www.knowcrunch.com.