Έπαινος για το Palo Pro στα e-volution awards 2014

    Από: Startup Team

Το Palo Pro, το πιο έξυπνο και φιλικό εργαλείο παρακολούθησης φήμης στο διαδίκτυο και τα social media, βραβεύτηκε με  Έπαινο στην κατηγορία “Dynamic New Comers” των e-volution awards 2014. Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013 στο Athenaeum Intercontinental.

«Η διάκριση αυτή αποτελεί επιβράβευση της καθημερινής μας προσπάθειας, να προσφέρουμε υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας στους χρήστες μας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την αναγνώριση της πλατφόρμας μας, που μολονότι νέα στην αγορά έχει ήδη δείξει την αξία και χρηστικότητά της στους επαγγελματίες του marketing και της επικοινωνίας», δήλωσε ο Παναγιώτης Τσαντίλας, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Palo.

!command:see:1936!

Το Palo Pro, χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής για άμεσα και ακριβή αποτελέσματα, αναλύει τη φήμη εταιριών, προϊόντων, προσώπων, οργανισμών, και άλλων οντοτήτων στην ελληνική γλώσσα, αναλύοντας περίπου 80.000 κείμενα ανά ώρα. Με τη χρήση υψηλής γλωσσολογικής τεχνολογίας πετυχαίνει την εξαγωγή αποτελεσμάτων με υψηλή ακρίβεια καθώς και την εύρεση πολικότητας και συναισθήματος μέσα από τα κείμενα. Οι μεγάλες δυνατότητες του Palo Pro επιβεβαιώνονται και από την αναγνώριση της γλώσσας των social media, τα greeklish.

Στα e-volution awards βραβεύονται οι βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό επιχειρείν, οι οποίες διακρίνονται μέσω της αδιάβλητης διαδικασίας που θεσμοθέτησε η εταιρεία Boussias Communications σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ELTRUN, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τα βραβεία τελούν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων και του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA).