ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ – “Believe in you”

    Από: Startup Team

Τα δωρεάν σεμινάρια της δράσης Believe in you του ηλεκτρονικού περιοδικού flowmagazine.gr συνεχίζονται με το 5ο σεμινάριο με θέμα «Χτίζοντας νοοτροπία νικητή». Τα σεμινάρια είναι ανοιχτά στο ευρύ κοινό.

Το “Believe in you” αποτελεί μια δράση του περιοδικού flowmagazine.gr που έχει ως στόχο τη βελτίωση της ψυχολογίας, καθώς και την ενδυνάμωση των ανθρώπων για να υλοποιήσουν τα όνειρά τους. Για να συμβάλλει σε αυτό, θέλει να προσφέρει γνώση, μέσα από εκπαίδευση, από ειδικούς διαφόρων τομέων. Συνεχίζοντας την δράση του, το flowmagazine.gr , έχει προγραμματίσει νέα σεμινάρια, τα οποία θα διεξαχθούν υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου.

Το πέμπτο σεμινάριο έχει σκοπό να παρουσιάσει το πώς μπορούμε να χτίσουμε νοοτροπία νικητή, πώς να διαχειριστούμε την ήττα και γιατί είναι απαραίτητα για την επιτυχία. Παράλληλα, θα αναπτυχθούν οι παράγοντες, τα ερεθίσματα αλλά και τα προσωπικά χαρακτηριστικά που συμβάλλουν στην απόκτηση νοοτροπίας νικητή.

Εισηγητές είναι η κα. Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και Επικοινωνίας και ο κος Κωνσταντίνος Γεωργούλας, Προπονητής στην επιλογή ταλέντων.

 

Τόπος διεξαγωγής: Δημαρχείο Αμαρουσίου, Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα, Μαρούσι

Ημερομηνία διεξαγωγής: Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, 2013

Ώρα προσέλευσης: 17:30

 

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να δηλώσει συμμετοχή στη φόρμα που θα βρουν εδώ www.flowmagazine.gr/believe_in_you_5