H RebelCrew Games διαγωνίζεται στα βραβεία Εuropean Business Awards 2013

    Από: Startup Team

H RebelCrew Games, μια Ελληνική φιλόδοξη εταιρεία η οποία ασχολείται με την ανάπτυξη mobile games και εφαρμογών,  διαγωνίζεται για τον τίτλο του National Public Champion στα βραβεία Εuropean Business Awards 2013. Η εταιρία έχει ήδη αναγνωριστεί ώς National Champion και προβάλεται ώς πρότυπο αριστείας στην κατηγορία The RSM Entrepreneur of the Year Award.

H εταιρεία στο παρελθόν έχει βραβευθεί με το «Oscar του Ίντερνετ», to Webby Honoree Award για το puzzle game Balliland XL και με το χρυσό αγαλματίδιο Award of Excellence στα Communicator Awards 2013 για το Max Awesome που διοργανώνεται από την International Academy of Visual Arts (IAVA). Αξίζει να σημειωθεί ότι το Balliland XL έχει φτάσει τα 1,500,000 downloads ενώ το δεύτερο παιχνίδι της RebelCrew Games, το Max Awesome, ξεπέρασε τα 1,500,000 downloads και έφτασε το νούμερο 1 σε 22 χώρες.

Η πρώτη φάση της online ψηφοφορίας έχει ήδη ξεκινήσει και θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τις 2 Ιανουαρίου 2014. Σε αυτή τη φάση οι εταιρείες έχουν το δικαίωμα να συγκεντρώσουν ψήφους για επτά εβδομάδες.

Ψηφίστε για την εταιρεία πατώντας ΕΔΩ