Το Inbox του λογαριασμού σας στο Linkedin μόλις αναβαθμίστηκε!

    Από: Startup Team

Το inbox του LinkedIn είναι ένας από τους πέντε πιο δημοφιλείς προορισμούς των χρηστών στο επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυο. Χρησιμοποιείται σε καθημερινή βάση από τα μέλη του κοινωνικού δικτύου και είναι ο χώρος στον οποίο ξεκινούν νέες σχέσεις και συζητήσεις για επαγγελματικές ιδέες και ευκαιρίες.

Το LinkedIn αναγνωρίζει την χρησιμότητα του inbox και για το λόγο αυτό πραγματοποίησε κάποιες αλλαγές στην εμφάνιση του.

Οι αλλαγές είναι εμφανείς και περιλαμβάνουν:

• Ένα πιο καθαρό και σύγχρονο design, με μεγαλύτερες εικόνες, που διευκολύνει την διαχείριση και παρακολούθηση των συζητήσεων σας.

• Ένα σύστημα υποκατηγοριών στο αριστερό μέρος του inbox που σας βοηθάει να πλοηγηθείτε εύκολα ανάμεσα στα μηνύματα και στις προσκλήσεις σας.

• Μια προεπισκόπηση κάθε μηνύματος που σας δίνει την δυνατότητα να αναγνωρίσετε το περιεχόμενο των μηνυμάτων σας και να επιλέξετε ποιό να ανοίξετε πρώτο.

Πλέον το να χρησιμοποιήσετε τον inbox για να στείλετε ένα δυνατό και ελκυστικό επαγγελματικό μήνυμα είναι πολύ εύκολο. Το ίδιο το Linkedin προτείνει πέντε τρόπους με τους οποίους θα μπορέσετε να αυξήσετε τις απαντήσεις στα μηνύματά σας μέχρι και πάνω από 50%:

Αναφέρετε κάποιον που και οι δύο γνωρίζετε.

Είναι ένας πολύ απλός και εύκολος τρόπος για να «σπάσει» ο πάγος μεταξύ σας. Μπορείτε να δείτε τις κοινές σας συνδέσεις στο δεξί μέρος του προφίλ εκείνου στον οποίο στέλνετε το μήνυμα.

Περιορίστε το μήνυμά σας στις 100 λέξεις ή λιγότερες.

Ένα σύντομο και ευθύ μήνυμα κάνει πιο κατανοητό τον λόγο για τον οποίο θέλετε να επικοινωνήσετε με τον αναγνώστη. Επίσης, είναι πιο εύκολο να διαβαστεί από φορητές συσκευές.

Διαβάστε περισσότερα εδώ