Ενημέρωση προγράμματος υποστήριξης 4800 εργαζομένων και αυτοαπασχολούμενων γυναικών

    Από: Startup Team
πηγή: suit.gr

Συνέντευξη Τύπου για το πρόγραμμα και τις δράσεις της Πράξης «Ένωση για την Απασχολούμενη Γυναίκα» πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013, στο ξενοδοχείο King George.

Το έργο αφορά στην υποστήριξη και ενδυνάμωση 4.800 γυναικών, ιδιαίτερα των απασχολούμενων σε επισφαλείς θέσεις εργασίας (πχ συμβάσεις ορισμένου χρόνου, εκ περιτροπής απασχόληση, μερική απασχόληση κλπ), όπως επίσης και των αυτοαπασχολούμενων, για την παραμονή τους στην αγορά εργασίας μέσω ανάληψης επιχειρηματικής πρωτοβουλίας. Υλοποιείται σε 11 Περιφέρειες της Χώρας από την ΟΕΣΥΝΕ σε συνεργασία, μεταξύ άλλων, με τις 2 μεγαλύτερες Γυναικείες Οργανώσεις, το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας, Θεσμικούς και Κοινωνικούς Φορείς.

Στην συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκαν και μίλησαν η Πρόεδρος της Πανελλήνιας Οργάνωσης Γυναικών «Παναθηναϊκή», κα Μαρία Γιαννίρη και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών, κ. Ανδρέας Στεφανίδης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η κα Γιαννίρη δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμμετέχουμε σε αυτό το πρόγραμμα και συνεργαζόμαστε με τα άλλα 14 Μέλη της Ένωσης για την Απασχολούμενη Γυναίκα. Θεωρώ πως μέσα από αυτή την πρωτοβουλία μπορούμε όλες οι γυναίκες ανά την επικράτεια να ωφεληθούμε και βγει στο προσκήνιο η γυναικεία επιχειρηματική δραστηριότητα».

Ο κ. Στεφανίδης τόνισε με τη σειρά του: «Δε θέλουμε να χαθεί καμία θέση εργασίας από τις ήδη εργαζόμενες γυναίκες και να βοηθήσουμε τις αυτοαπασχολούμενες γυναίκες ώστε να μην μειωθεί η δραστηριότητα τους εν της παρατεταμένης ύφεσης, αλλά και οι πιο ανταγωνιστικές να αυξήσουν τον τζίρο τους μέσα από δικτύωση, συνεργασίες και εξωστρέφεια.»

!command:ad!

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ανακοινώθηκε η πραγματοποίηση ενημερωτικής εσπερίδας, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου, το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 18.00.

Για περισσότερες πληροφορίες:

MSCOMM, 210 7236217

Ανδρέας Μπόνης, bonis@mscommgroup.com

Βερονίκη Ζέρβα, zerva@mscommgroup.com

διαβάστε περισσότερα εδώ:
suit.gr