ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ DISRUPTSTARTUPSCALEUP FOUNDERS BOOTCAMP ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ 74.000.000

    Από: Startup Team

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο πρόγραμμα Disrupt Founders Bootcamp” επισκεφτείτε το industrydisruptors.org/index.php/access-turkey και συμπληρώστε την αίτηση σας ηλεκτρονικά, μέχρι τις 15 Ιανουαρίου.

Το πρόγραμμα επιτάχυνσης νέων τεχνολογικών επιχειρήσεων που απευθύνεται σε startup από την Ελλάδα και την Κύπρο αποτελεί την πρώτη ελληνοτουρκική συνεργασία για την νεοφυή επιχειρηματικότητα και σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τον τεχνολογικό επιταχυντή στην Κωνσταντινούπολη Fit Startup Factory και την στήριξη του Özyeğin University, ενός από τα καλύτερα Business School της Τουρκίας.

Οι 10 ομάδες που θα επιλεγούν θα λάβουν πρόσκληση να παρακολουθήσουν το διήμερο εντατικό workshop, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από το Fit Startup Factory και τον İhsan Elgin, Διευθυντή στο Κέντρο Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Özyeğin . Από αυτές τις 10 ομάδες θα επιλεγούν 3 φιναλίστ που θα προσκληθούν στο Fit Startup Factory στην Κωνσταντινούπολη και θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιτάχυνσης (acceleration) και καθοδήγησης (mentorship), ενώ είναι πολύ σημαντικό ότι ταυτόχρονα θα έχουν την δυνατότητα πρόσβασης σε ένα εκτεταμένο δίκτυο πιθανών συνεργατών και σημαντικών επενδυτών μέσω προκαθορισμένων ραντεβού.

Στη συνέχεια, 1 ομάδα από τις 3 φιναλίστ θα προσκληθεί στο Startup Turkey που θα γίνει στην Αττάλεια (http://startupturkey.com/) για να παρουσιάσει την επιχειρηματική της ιδέα σε ένα μεγάλο αριθμό Τούρκων και διεθνών επενδυτών.

Αναλυτικά:

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΣΤΟ DISRUPTSTARTUPSCALEUP FOUNDERS BOOTCAMP ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ  ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ  ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ 74.000.000