Τα βραβεία του Athens Startup Weekend Education

    Από: Startup Team

Μια πρωτοβουλία των εργαστηρίων «Διαφήμισης & Δημοσίων Σχέσεων» και «Πολιτισμού & Πολιτιστικής Διαχείρισης» του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου.

Οι τρεις πρώτες ιδέες που θα αναδειχτούν στο Athens Startup Weekend Education θα έχουν μια ενδιαφέρουσα συνέχεια στην επιχειρηματική τους πορεία, χάρη στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι local και global sponsors του Startup Weekend.

1. ID-GC/ MSCOMM

Τα βραβεία του Athens Startup Weekend Education

Οι Industry Disruptors-Game Changers, ένας από τους δυνατότερους οργανισμούς προώθησης επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο και η πολυβραβευμένη ελληνική εταιρεία ολικής επικοινωνίας MSCOMM θα προσφέρουν στους τρεις πρώτους νικητές τα εξής:

Οι νικητές (ανάλογα με τον κλάδο που υπάγονται) θα αποκτήσουν αυτόματα συμμετοχή στους αντίστοιχους διαγωνισμούς των Industry Disruptors και θα παρακολουθήσουν το εργαστήριο “1,5 day training on business model generation, customer development and lean startupmethodology”από τον Ihsan Elgin (Director Center for Entrepreneurship at Ozyegin University, Co Founder of startup Turkey).

Επιπλέον οι νικήτριες ομάδες τους θα συμπεριληφθούν στο Rate your Startup Project όπου θα μπορούν να έχουν αξιολόγηση της ομάδας, μέτρηση της αποδοτικότητάς της και ανάπτυξη των ηγετικών ικανοτήτων τους, προκειμένου να εξαλείψουν τα αδύναμα σημεία και να βελτιώσουν τη δυναμική τους. Τέλος, οι νικητές θα παρακολουθήσουν ένα συμβουλευτικό σεμινάριο σε θέματα επικοινωνίας από την MSCOMM.

industrydisruptors.org/

TEDxAUEB

Τα βραβεία του Athens Startup Weekend Education

Επικεντρώνοντας στην αποστολή Ideas Worth Spreading, το TEDx AUEB δε θα μπορούσε να μη στηρίξει τους μελλοντικούς παθιασμένους επιχειρηματίες, οι οποίοι θέλουν να διαμορφώσουν νέες νοοτροπίες και να συμβάλουν στο πεδίο της εκπαίδευσης. Καθώς το event διοργανώνεται εξ ολοκλήρου από φοιτητές και υποστηρίζει το δικό του StudentAct επιχειρηματικό διαγωνισμό, η ομάδα του TEDx AUEB υποστηρίζει έμπρακτα ιδέες αφιερωμένες στη δημιουργία προϊόντων που έχουν σκοπό τη βελτίωση της εκπαίδευσης. Με βάση αυτό, το TEDx AUEB με χαρά προσφέρει δωρεάν εισιτήρια στη νικήτρια ομάδα του Athens SWEDU iγια την κεντρική εκδήλωση του TEDx AUEB τον Μάρτιο.

www.tedxaueb.com/

Impact Hub

Τα βραβεία του Athens Startup Weekend Education

Το Impact Hub είναι το πρώτο τοπικά παγκόσμιο δίκτυο κοινωνικής καινοτομίας. Οι 3 πρώτοι νικητές θα μπορούν να γίνουν μέλη της ζωντανής κοινότητας του Impact Hub Athens, έχοντας έτσι πρόσβαση στα εκπαιδευτικά προγράμματα του Impact Hub, απεριόριστη χρήση των υποδομών και άμεση δικτύωση με κοινωνικούς και καινοτόμους επιχειρηματίες, επενδυτές και ειδικούς σε διεθνές και τοπικό επίπεδο.

athens.impacthub.net/

Treasure Lab

Τα βραβεία του Athens Startup Weekend Education

Το Treasure Lab, ένα εργαστήριο από επαγγελματίες trainers and coaches με πάθος για τους ανθρώπους και τα αποτελέσματα, προσφέρει στη νικήτρια ομάδα του Athens Startup Weekend δωρεάν συμμετοχή στο σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Απριλίου με θέμα “Resilience and Solution Focus”.

treasurelab.net/

Χορηγός Επικοινωνίας

Τα βραβεία του Athens Startup Weekend Education