Ολοκληρώθηκε η Εναρκτήρια Εκδήλωση του StartingUP

    Από: Startup Team

Την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, έγινε η Εναρκτήρια Εκδήλωση του StartingUP, με την ενεργή συμμετοχή τεσσάρων Ευρωβουλευτών από τέσσερα διαφορετικά ευρωπαϊκά κόμματα:

Του κύριου Κουμουτσάκου από το Λαϊκό Κόμμα, της κυρίας Ποδηματά από τους Σοσιαλιστές, του κύριου Χρυσόγελου από τους Πράσινους και του κύριου Σκυλακάκη από τους Φιλελεύθερους.

Το κύριο concept του StartingUP, μια φιλόδοξη δράση του Κέντρου Προώθησης Νεανικής Επιχειρηματικότητας και Τεχνολογίας (ΚέΠΝΕΤ) είναι η πιλοτική εφαρμογή ενός καινοτόμου μηχανισμού αξιολόγησης επιχειρηματικών ιδεών και προτάσεων με δημοκρατικό χαρακτήρα, βασισμένο στο iDEA Framework, το οποίο προτείνει η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών (ΟΕΣΥΝΕ).

Επίσης, το StartingUP περιλαμβάνει μια σειρά από Ημερίδες και Διημερίδες Φοιτητικής Επιχειρηματικότητας σε ΑΕΙ και ΑΤΕΙ σε όλη την Ελλάδα, με στόχο την προώθηση ενός νέου μοντέλου επιχειρηματικότητας.

Αναγνωρίζοντας την σημαντικότητα των στόχων της δράσης, συμμετέχουν ως συνδιοργανωτές η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Για περισσότερα επισκεφτείτε το www.StartingUP.gr.

Χορηγός Επικοινωνίας

Ολοκληρώθηκε η Εναρκτήρια Εκδήλωση του StartingUP