Δωρεάν σεμινάριο «Πως να βρείτε εργασία»

    Από: Startup Team

Η δράση Believe in you του ηλεκτρονικού περιοδικού flowmagazine.gr συνεχίζει με ένα νέο δωρεάν σεμινάριο και έχει θέμα «Πως να βρείτε εργασία». Τα σεμινάριο είναι ανοιχτό στο ευρύ κοινό και απευθύνεται σε ανέργους, νέους και σπουδαστές.

Το “Believe in you” αποτελεί μια δράση του περιοδικού flowmagazine.gr που έχει ως στόχο τη βελτίωση της ψυχολογίας, καθώς και την ενδυνάμωση των ανθρώπων για να υλοποιήσουν τα όνειρά τους. Για να συμβάλλει σε αυτό, θέλει να προσφέρει γνώση, μέσα από εκπαίδευση, από ειδικούς διαφόρων τομέων. Συνεχίζοντας την δράση του, το flowmagazine.gr , έχει προγραμματίσει ένα νέο σεμινάριο, το οποίο θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου.

Το σεμινάριο έχει σκοπό να βοηθήσει τους συμμετέχοντες σε όλες τις πτυχές της αναζήτησης εργασίας. Θα δοθούν πρακτικές συμβουλές για τη σύνταξη ενός αποτελεσματικού βιογραφικού, συνοδευτικής επιστολής, επιτυχημένης συνέντευξης καθώς και την αξιοποίηση του networking και των social media. Παράλληλα, το σεμινάριο θα εστιάσει και στην αναζήτηση εργασίας σε σχέση με τους στόχους και το κομμάτι της προσωπικής ανάπτυξης. Τέλος, ο κάθε συμμετέχων θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει σύμφωνα με τον επαγγελματικό του στόχο με βασικό εργαλείο το ημερολόγιο στοχοθεσίας του flowmagazine.gr. (Η αγορά του ημερολογίου είναι εντελώς προαιρετική).

Εισηγήτρια είναι η κα. Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και Επικοινωνίας.

Καλεσμένη ομιλήτρια θα είναι η κα. Ροκά Ελένη, Διευθύντρια Marketing του skywalker.gr η οποία θα μιλήσει τις Τεχνικές Αναζήτησης Εργασίας που βοηθούν στην ένταξη στην αγορά εργασίας.

Τόπος διεξαγωγής: Δημαρχείο Αμαρουσίου, Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα, Μαρούσι

Ημερομηνία διεξαγωγής: Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, 2014, ώρες 18:00-21:00

Ώρα προσέλευσης: 17:30

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να δηλώσει συμμετοχή στη φόρμα που θα βρουν ΕΔΩ.