Τα τελευταία νέα του rabt για τo 2014

    Από: Startup Team

Έπειτα από 5 μήνες λειτουργίας, το rabt μπαίνει δυναμικά στο νέο έτος με μια σειρά από νέα όσον αφορά την εφαρμογή αλλά και γενικότερα την εταιρεία.

Η εφαρμογή που προσφέρει τη μοναδική εμπειρία στο χρήστη να βλέπει υψηλής ποιότητας βίντεο σύμφωνα μόνο με τις δικές του προσωπικές προτιμήσεις και ενδιαφέροντα, μόλις πριν από μερικές μέρες παρουσίασε τη νέα έκδοση rabt v1.1 στο iTunes. Η νέα αυτή έκδοση περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες βελτιώσεις σύμφωνα με τα πρώτα σχόλια των χρηστών, με κύρια την προσθήκη του Watchlist. Χρησιμοποιώντας το Watchlist ο χρήστης πλέον μπορεί να προσθέσει τα αγαπημένα του βίντεο στην προσωπική του λίστα και να επιστρέψει σε αυτή ξανά όποτε επιθυμεί. Επιπροσθέτως, ο χρήστης έχει την επιλογή να προσθέσει περισσότερες πληροφορίες για τον εαυτό του, όπως για παράδειγμα την τοποθεσία του, με αποτέλεσμα τα βίντεο να είναι ακόμα πιο στοχευμένα σε αυτά που του αρέσουν, ενώ η επιλογή των επιθυμητών κατηγοριών γίνεται με ακόμα πιο απλουστευμένη διαδικασία, διευκολύνοντας και άλλο την περιήγηση μέσα στην εφαρμογή. Τέλος, έχουν γίνει και οι απαραίτητες τεχνικές βελτιώσεις που κάνουν την εμπειρία του rabt ακόμα πιο γρήγορη και αξιόπιστη.

Με τη διάδοση της εφαρμογής στο iOS, το rabt είναι ήδη στη διαδικασία υλοποίησης της αντίστοιχης εφαρμογής και για τους κατόχους Android, η οποία αναμένεται να βγει στο Play Store μέσα στην άνοιξη.

Μαζί όμως με τη βελτίωση της εφαρμογής το rabt έχει εξελιχθεί και ως εταιρεία. Η ομάδα πλέον έχει συμπληρωθεί από 3 νέα μέλη, ενώ βρίσκεται σε αναζήτηση ενός επιπλέον τη δεδομένη χρονική περίοδο. Αυτό ωστόσο που συμπληρώνει την επιτυχή πορεία είναι το πρόσφατο άνοιγμα γραφείου στη Νέα Υόρκη, όπου δραστηριοποιείται πια ενεργά στην εκεί κοινότητα των τεχνολογικών startups. Στο πλαίσιο αυτό ο CEO της rabt Γιάννης Μπρούστας, θα παρουσιάει την εταιρεία και την τεχνολογία της στις 21 Ιανουαρίου στο New York Video MeetUp, την πιο σημαντική συνάντηση ανθρώπων που ασχολούνται με το web video στην ανατολική ακτή.

Την εν λόγω εφαρμογή, λοιπόν, μπορεί να τη βρει κανείς προς το παρόν στο App Store, στον επίσημο ιστότοπο rabt.co, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προσεχώς στο Play Store.

rabt – your personalized mobile video app. Launch. Watch.