Γνωρίστε το efund.gr

    Από: Startup Team

To efund.gr είναι μία καινούργια και πολύ πρωτοποριακή ιστοσελίδα. Στόχος της είναι να κάνει την επαφή ενός επενδυτή με τον κάτοχο μίας επιχειρηματικής πρότασης απλή και άμεση, χωρίς μεσάζοντες και απώλεια κερδών.

Ο κάτοχος μίας επιχειρηματικής πρότασης αναρτά με πολύ απλά βήματα την πρότασή του. Υπάρχει η δυνατότητα ανάρτησης εικόνων, βίντεο και συνοδευτικών αρχείων (π.χ. business plan) προκειμένου η πρόταση να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένα. Το κόστος δημοσίευσης της πρότασης είναι 50 ευρώ για έξι μήνες και το κόστος ανανέωσης αυτής είναι 10 ευρώ για άλλους έξι μήνες συνεχόμενους ή μη.

Όλοι οι επισκέπτες του site μπορούν να δουν τις προτάσεις που είναι αναρτημένες, τα videos, τις εικόνες και τα αρχεία που τις συνοδεύουν. Για να δουν τα προσωπικά στοιχεία του συντάκτη (βιογραφικό και στοιχεία επικοινωνίας) χρειάζεται να κάνουν δωρεάν εγγραφή στο site.

!command:ad!

Το efund δεν είναι ένα site crowd-funding. Κάθε συντάκτης που δημοσιεύει την πρότασή του στο efund αποσκοπεί στην εύρεση ενός ή μικρού αριθμού επενδυτών, οι οποίοι θα χρηματοδοτήσουν και θα μπουν συνέταιροι με ανάλογο ποσοστό στο project.

Τα κέρδη του site προέρχονται από το κόστος ανάρτησης κάθε επιχειρηματικής πρότασης και ανανέωσης του χρόνου δημοσίευσής της. Το efund.gr δεν εμπλέκεται στη συμφωνία που μπορεί να προκύψει μεταξύ των δύο μερών και δε διεκδικεί ποσοστό από την επιτυχία αυτής.