Global Game Jam – 24–26 Ιανουαρίου 2014

    Από: Startup Team

To Global Game Jam αποτελεί το μεγαλύτερο παγκόσμιο event δημιουργίας παιχνιδιών με κοινό θέμα. Κατά τη διάρκεια του event οι διαγωνιζόμενοι θα χωριστούν σε ομάδες (μέχρι 4 άτομα) και θα κληθούν να δημιουργήσουν το πολύ σε 48 ώρες ένα παιχνίδι βασισμένο σε ένα κοινό θέμα για όλες τις χώρες.

Η Ελλάδα θα συμμετάσχει και φέτος σε αυτό το παγκόσμιο γεγονός, στις 24-26 Ιανουαρίου 2014, φιλοξενώντας το ταυτόχρονα σε 3 πόλεις:

Τα Game Jam θωρούνται διεθνώς ως ιδανική εκδήλωση για την ανάδειξη νέων ταλέντων αλλά και επιδεικνύουν στην αγορά την ποιότητα και τις δυνατότητες της υπάρχουσας βιομηχανίας.

Δημιουργούν επίσης δεσμούς ανάμεσα στην επιχειρηματική και εκπαιδευτική κοινότητα και είναι ιδανικά για recruitment, για δημιουργία νέων ομάδων αλλά και διατήρηση του υπάρχοντος ανθρώπινου δυναμικού στην περιοχή.

Το Global Game Jam ισχυροποιεί τη θέση της Ελλάδας στον παγκόσμιο χάρτη του game development και προσφέρει τη δυνατότητα στους developers να παρουσιάσουν το παιχνίδι που θα δημιουργήσουν σε παγκόσμιο κοινό.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ