Ο Λύκος που κρύβουμε μέσα μας!

    Από: Startup Team

Κάθε αρχή και δύσκολη λένε! Για κάποιον νέο γύρω στα 25, εν έτη 2014, μάλλον αυτό ακούγεται ειρωνικό. Όλοι διψάμε για μία καινούρια αρχή, δεν υπολογίζουμε τις δυσκολίες που μας περιμένουν, παρά μόνο αναμένουμε τη λύτρωση της, που θα θέλαμε να σηματοδοτήσει μια επαγγελματική αλλά και οικονομική ευημερία. Πόσο έτοιμοι είμαστε όμως να αντιμετωπίσουμε αυτή τη καινούρια αρχή;

Είτε είστε άνεργοι, είτε είστε από αυτούς που μετά από πολύ προσπάθεια και λίγη τύχη κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα, εύχομαι να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και να έχετε βρει τον Λύκο που κρύβετε μέσα σας.

Τι εννοώ με αυτό;

Μέσα μας κρύβουμε πολλές αρετές, που όμως καλό θα ήταν να  τις εξωτερικεύουμε και να τις χρησιμοποιούμε. Η αγορά εργασίας είναι σκληρή και πρέπει να καταφέρνουμε να διαπραγματευόμαστε και να νικάμε. Είναι σίγουρο πως για ό,τι κάνουμε θα δεχόμαστε κριτική, ως εκ τούτου θα πρέπει να ξέρουμε να την επεξεργαζόμαστε και να την αξιολογούμε σωστά. Προσωπικά, έχω μάθει αρκετά πράγματα που δεν είχα υποψιαστεί πριν ξεκινήσω. Εσείς, είστε έτοιμοι να ξεπεράστε τα όρια σας για μία καινούρια αρχή; Έχετε σκεφτεί ότι εμείς οι ίδιοι τα ορίζουμε;

Στην πρώτη δυσκολία λοιπόν θυμηθείτε τη δύναμη που κρύβουμε μέσα μας και πολλές φορές την ξεχνάμε. Αυτή τη δύναμη αποκαλώ, Λύκο!

Ο λύκος είναι ο δυνατός εαυτός μας. Αυτός μπορεί και προσαρμόζεται σε κάθε καινούρια αρχή, έχει ανεξάντλητη αντοχή, καταφέρνει να ανταπεξέρχεται συνεχώς σε νέα δεδομένα, να ανακαλύπτει νέα μονοπάτια, να ελίσσεται, να βλέπει μπροστά και να μη φοβάται το μέλλον. Ανακαλύψτε τον!

Inspired by: Vicky Dallas