Δελτίο Τύπου Human Asset : Δημιουργεί νέο και πρωτοποριακό εκπαιδευτικό e-learning περιβάλλον

    Από: Startup Team

Η Human Asset συνεπής στις «αξίες και στα πιστεύω» της, που στοχεύουν στην δυναμική προσωπική και επαγγελματική βελτίωση και ανάπτυξη μέσα από την αξιόπιστη εκπαίδευση τόσο με τον κλασσικό τρόπο όσο και με την χρήση των νέων μέσων, ετοίμασε και παρουσιάζει ένα πλήρες πρόγραμμα στοχευμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων για όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Human Asset, κ.Δημήτρης Τόλης λέει : «Στη Human Asset είμαστε δεσμευμένοι στην ποιότητα, την πρωτοπορία και στο πρακτικό αποτέλεσμα της εκπαίδευσης, τόσο για ανθρώπους που τώρα εισέρχονται στην αγορά εργασίας, όσο και για έμπειρα στελέχη που θέλουν περαιτέρω εξέλιξη ή ακόμα και ειδίκευση σε νέους τομείς οι οποίοι συνεχώς εμφανίζονται»

Η Human Asset με διεθνή έρευνα και γνώση, διεθνείς και εθνικές συνεργασίες και αυστηρή επιλογή θεματικών ενοτήτων ετοίμασε και πλέον προσφέρει ένα ετήσιο πρόγραμμα εκπαίδευσης με ποιότητα και στόχευση το οποίο καλύπτει τα πλέον ενδιαφέροντα και με μεγάλη ζήτηση εκπαιδευτικά αντικείμενα. Πιο συγκεκριμένα μερικά από τα προγράμματα τα οποία προσφέρονται εξ αποστάσεως είναι τα

– Project Management Professional (PMP) – (Προετοιμασία Πιστοποίησης PMP από απόσταση/e-Learning))

– Diploma in Life and Diploma in Business Coaching (από απόσταση/e-Learning)

– Train the Trainers – Postgraduate Diploma in Training & Development (από απόσταση/e-Learning)

Diploma in Public Relations (από απόσταση/e-Learning) και πολλά άλλα.

Τα προγράμματα της Human Asset προσφέρονται σε Ελλάδα (Αθήνα και Θεσσαλονίκη) και Κύπρο ενώ μπορεί κανείς τα παρακολουθήσει τόσο μέσα σε αίθουσα όσο και ηλεκτρονικά (e-learning) ή ακόμα και με συνδυασμό των δύο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το κόστος συμμετοχής στην εκπαίδευση είναι ιδιαίτερα προσιτό δεδομένης της βαρύτητας του επαγγελματικού τίτλου σπουδών και της άμεσα εφαρμόσιμης γνώσης στην εργασία. Αποτελεί δε μέρος της στρατηγικής της Human Asset για την παροχή γνώσης σε όσο το δυνατό περισσότερους ανθρώπους.

Η Human Asset έχει επιλέξει συνειδητά αντί να ακολουθεί παθητικά τις εξελίξεις, να εργάζεται για να συνεισφέρει την θετική της επιρροή στην δυναμική προσπάθεια ανάκαμψης, ενώ το ίδιο εκπαιδεύει σε όσους εμπιστεύονται τα προγράμματα και τους συνεργάτες της.

Για περισσότερες πληροφορίες

www.humanasset.gr

Ιωάννης Παυλάκης

211 7700740