Mobile World Congress 2014: Μειωμένο εισιτήριο εισόδου μέχρι την 1η Φεβρουαρίου

    Από: Startup Team
Στο πλαίσιο των υπηρεσιών υποστήριξης επιχειρήσεων που παρέχει το Enterprise Europe Network – Hellas και το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, σας ενημερώνουμε ότι μέχρι την 1η Φεβρουαρίου μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας στο B2B event της μεγαλύτερης διεθνούς έκθεσης κινητής τηλεφωνίας και εφαρμογών Mobile World Congress (Βαρκελώνη, 24-27 Φεβρουαρίου 2014), εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την είσοδό σας στην έκθεση με μειωμένο εισιτήριο συμμετοχής (50% της τιμής του εισιτηρίου).

Με την εγγραφή σας στο B2B event, θα έχετε τη δυνατότητα να παρουσιάσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας σε επιλεγμένους συνεργάτες από ολόκληρη την Ευρώπη και τον κόσμο, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης (Brokerage Event – 24-26 Φεβρουαρίου 2014). Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν διμερείς προκαθορισμένες συναντήσεις μεταξύ των συμμετεχόντων, με βάση τη ζήτηση και την προσφορά τεχνολογίας (προϊόντα & τεχνογνωσία) και τις επιχειρηματικές προτάσεις συνεργασίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αντίστοιχη εκδήλωση του 2013 ήταν πολύ επιτυχημένη για τις ελληνικές εταιρείες που συμμετείχαν, καθώς περισσότερες από 1.500 επιχειρηματικές συναντήσεις έλαβαν χώρα.

Το κόστος για τους συμμετέχοντες φορείς από την Ελλάδα ανέρχεται στα 310 ευρώ, τιμή στην οποία περιλαμβάνεται και το βασικό εισιτήριο εισόδου στην έκθεση και στο συνέδριο Mobile World Congress 2014.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, το οποίο υποστηρίζει τη συμμετοχή των ελληνικών επιχειρήσεων στη συγκεκριμένη εκδήλωση ως συντονιστής του Enterprise Europe Network-Hellas (κ. Ηρακλής Αγιοβλασίτης, τηλ.: 210 7273921, e-mail: agiovlasitis@ekt.gr).