Prosvasis “Η προσβασιμότητα είναι δικαίωμα για όλους, όχι φιλανθρωπία”.

    Από: Startup Team

Τον Οκτώβριο του 2013 μία παρέα νέων παιδιών αναβάθμισαν την ζωή των συμπολιτών τους με κινητικά προβλήματα με κύριο όπλο τους την τεχνολογία.  Κέρδισαν το στοίχημα της επιχειρηματικότητας και πρωτοπόρησαν με το Prosvasis.co. Πρόκειται για τη νέα  online διαδικτυακή πλατφόρμα οργανωμένου δικτύου προσβασιμότητας για ΑμεΑ  και ατόμων που  χρήζουν κυρίως ιατρικής αποθεραπείας μετά από κάποιο σοβαρό ατύχημα. Με έμφαση στις κινητικές αναπηρίες, το Prosvasis Co προσπαθεί να καθιερώσει στη συνείδηση των ανθρώπων ότι η προσβασιμότητα είναι δικαίωμα όλων και όχι φιλανθρωπία.

Μετά από πολύ καιρό η πλατφόρμα του Prosvasis είναι έτοιμη. To μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να συνδεθείτε με τον προσωπικό Facebook λογαριασμό σας, βάζοντας ένα Prosvasis σημείο δίνεις ξανά τη ζωή σε έναν συμπολιτή σου.

 

Λίγα λόγια για το Prosvasis.co

Συγκεντρώνει όλες  τις χρήσιμες υπηρεσίες/πληροφορίες χαρτογραφημένες σε μια κοινή διαδικτυακή πλατφόρμα και σύντομα διαθέσιμη σε έξυπνες συσκευές (smartphones, tablets).  Σκοπός είναι να δώσει πληροφορίες προσβασιμότητας στα άτομα αυτά εύκολα, γρήγορα και απλά σε μια σειρά κατηγοριών:

1.         Εστιατόρια/Καφέ, προσβάσιμα

2.         Ξενοδοχεία με δωμάτια ΑμεΑ

3.         Χώροι πολιτισμού, προσβάσιμοι (Μουσεία)

4.         Θέσεις παρκαρίσματος για αυτοκίνητα ΑμεΑ

5.         Χώροι «περιπάτου» για ΑμεΑ (πεζόδρομοι)

6.         Χώροι κινηματογράφων/Θεάτρων

7.         Σημεία πρόσβασης σε θάλασσες μέσω του συστήματος SEATRAC

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες  επικοινωνήστε μαζί μας

 

Prosvasis.co | info@prosvasis.co | +30 6979 023 515

 

Official Website www.prosvasis.co/

 

Official Facebook Page Prosvasis