Ζούμε σ’ ένα κόσμο γεμάτο από ιδέες , σίγουρα μια από αυτές είναι και η δική σου.

    Από: Startup Team

Πέρσι το TEDx University of Piraeus 2013 βοήθησε να γνωρίσουμε την πίστη, να πραγματοποιήσουμε την δράση και να υποδεχτούμε την αλλαγή. Φέτος, έρχεται για να μας δημιουργήσει ερωτήματα: Υπάρχει κάτι στο παρελθόν που άλλαξε το μέλλον μας; Μπορεί με κάποιον τρόπο το μέλλον να αλλάξει το παρελθόν μας; Τι μπορούμε να κάνουμε σήμερα για να είμαστε περήφανοι αύριο;

Το TEDx University of Piraeus 2014 μας καλεί να ταξιδέψουμε στον χρόνο των ιδεών και των αποφάσεων και να γίνουμε όλοι επιβάτες στο πλοίο. Η θεματική του TEDx University of Piraeus 2014 είναι “Time Voyagers”. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης  για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθούν δύο καμπάνιες μέσα από τις οποίες δίνετε η δυνατότητα σε όποιον ενδιαφέρεται να πάρει μέρος και να εκφράσει τις ιδέες του. Ιδέες που αξίζουν να διαδοθούν. Ζούμε σ’ ένα κόσμο γεμάτο από ιδέες , σίγουρα μια από αυτές είναι και η δική σου.

Become a TEDx speaker”: Έχεις κάποια ιδέα για το μέλλον; Αναρωτιέσαι για το παρελθόν; Έχεις ζήσει κάποια εμπειρία που πιστεύεις πως αξίζει να διαδοθεί; Η θεματολογία του συνεδρίου θεωρείς πως σε εκφράζει απόλυτα? Είσαι φοιτητής ή απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιώς; Δήλωσε συμμετοχή και ίσως φέτος να είναι η δική σου σειρά να ανέβεις στην σκηνή του TEDx University of Piraeus και να μας εκπλήξεις!

Your ideas worth spreading”: Η ομάδα του TEDx University of Piraeus δημιούργησε μια καμπάνια για να ζητήσει τις δικές σας ιδέες που αξίζουν να διαδοθούν. Αν λοιπόν και εσύ έχεις μια ιδέα που πιστεύεις πως αξίζει να υλοποιηθεί, μια ιδέα που ξεφεύγει από τη πεπατημένη ή και όχι μπορείς να την καταθέσεις και να την δεις να πραγματοποιείται.

Η ομάδα του TEDx University of Piraeus θα πραγματοποιήσει 5 ιδέες. Ο νικητές θα έχουν πρόσκληση για το TEDx University of Piraeus 2014 καθώς και απίθανα δώρα.

Τι περιμένεις; Δήλωσε και εσύ συμμετοχή και γίνε ο επόμενος ομιλητής του TEDx University of Piraeus ή μοιράσου την ιδέα σου και δες την να υλοποιείται.

Για περισσότερες ιδέες : TEDx University of Piraeus