Η MYCOMPANY PROJECTS ΥΛΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ERGAZOMENOS.GR

    Από: Startup Team

Η εταιρεία My Company Projects υλοποίησε με μεγάλη επιτυχία την ιστοσελίδα www.ergazomenos.gr . Πρόκειται για ένα site εύρεσης εργασίας με την δυνατότητα video cv για τους υποψήφιους που ανεβάζουν τα βιογραφικά τους. Ο υποψήφιος δηλαδή έχει την δυνατότητα να βιντεοσκοπήσει τον εαυτό του και να τον παρουσιάσει σε κάθε ενδιαφερόμενη εταιρεία που αναζητάει προσωπικό. Παράλληλα υπάρχει το βιογραφικό του και σε ηλεκτρονική μορφή με τα πλήρη στοιχεία του. Μέσα από το ergazomenos.gr , έχουν την δυνατότητα οι εταιρείες να αναρτήσουν τις θέσεις για τις οποίες αναζητούν προσωπικό.

Το ergazomenos.gr αποτελεί μια πρωτότυπη και κυρίως πρωτοποριακή ιστοσελίδα ερεύσεως εργασίας μέσω της οποία πλέον ο εργοδότης έχει την δυνατότητα να δει και να ακούσει τον υποψήφιο προς εργασία. Παράλληλα μέσα στην ιστοσελίδα υπάρχει ενημερωτικό blog για διάφορα καθημερινά θέματα σχετικά με την εργασία στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό αλλά και προτάσεις και συμβουλές για τους υποψήφιους εργαζομένους και εργοδότες. Πρόκειται για ένα νέο ελληνικό start up το οποίο φιλοδοξεί να ανοίξει τα φτερά του και στο εξωτερικό έχοντας ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό για νέες χώρες στο ίδιο concept .

Συμπαραστάτης και αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια είναι η εταιρεία My Company Projects , η οποία κατασκεύασε όλη την εφαρμογή και την ιστοσελίδα σε αυτό το σύνθετο και δύσκολο έργο. Η My Company Projects δραστηριοποιείται στον χώρο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών από το 2004 έχοντας στο portfolio της μεγάλα και πολλά υλοποιημένα έργα για υφιστάμενες επιχειρήσεις αλλά και για start up. Παράλληλα παρέχει και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε όσους θέλουν να τρέξουν το δικό τους project στο Internet και να ξεκινήσουν το δικό τους start up. Η εταιρεία My Company Projects δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία και στην μαζική αποστολή sms με δικό της sms agreegator μέσω της επιτυχημένης επιχειρηματικής μονάδας www.sms-marketing.gr εξυπηρετώντας πάνω από 6.000 πελάτες σε Ελλάδα και εξωτερικό με σύνδεση σε πάνω από 1.200 δίκτυα εταιρειών κινητής τηλεφωνίας παγκοσμίως σε 500 χώρες.

Η My Company Projects έχει στο επιχειρηματικό της portfolio συνολικά 8 επιχειρηματικές μονάδες για να καλύψει άμεσα , εύκολα και κυρίως οικονομικά τις απαιτήσεις των πελατών της.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία στην ιστοσελίδα της www.mycompany.com.gr