Stakaman.gr : Κατοχυρώση domain name με 13.90ευρώ/2έτη & free hosting

    Από: Startup Team

Tο Stakaman.gr είναι μια start up υπηρεσία κατοχύρωσης ονομάτων χώρου σε .gr και σε πολλές καταλήξεις ανά τον κόσμο όπως .com , .eu κ.α με βασικό του πλεονέκτημα την οικονομικότερη τιμή της αγοράς. Το κόστος για την κατοχύρωση ενός domain name σε .gr είναι στα 13,90 ευρώ / 2 έτη (συν ΦΠΑ) παρέχοντας δωρεάν φιλοξενία για ένα έτος με 150mb χώρο και 2gb bandwith / μήνα.

Το Stakaman.gr επίσης προσφέρει δωρεάν αλλαγή καταχωρητή και ειδική τιμή σε οποίον μεταφέρει το όνομα του και το ανανεώση με κόστος 12.90 ευρώ / 2 έτη (συν ΦΠΑ) προσφέροντας πάλι δωρεάν φιλοξενία για ένα έτος.

Παράλληλα το Stakaman.gr προσφέρει οικονομικά πακέτα φιλοξενίας – web hosting σε αξιόπιστους server με σκοπό την μείωση του κόστους των επιχειρήσεων αλλά και την πιο επαγγελματική τους παρουσία στο Internet.

Το Stakaman.gr αποτελεί επιχειρηματική μονάδα της εταιρίας My Company Projects , η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της πληροφορικής , της επικοινωνίας , της διαφήμισης και των τηλεπικοινωνιών με επιχειρηματικές μονάδες σε όλα τα πεδία δράσης της , οι οποίες είναι χρηστικές και καινοτόμες για τους πελάτες της. Σήμερα η εταιρεία My Company Projects έχει 6.000 ενεργούς πελάτες σε Ελλάδα και εξωτερικό ενώ συνεχίζει αδιάλλειπτα την διείσδυση της σε νέες αγορές του εξωτερικού όπως είναι η Ρωσία ,τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Ισπανία πάνω στην κατασκευή ιστοσελίδων αλλά και στην μαζική αποστολή sms.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία My Company Projects μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.mycompany.com.gr

Όσοι θέλετε μπορείτε σήμερα να κατοχυρώσετε το domain name σας σε .gr με κόστος 13.90 ευρώ / 2 έτη συν ΦΠΑ μπαίνοντας στην ιστοσελίδα www.stakaman.gr