DoctorsClub. Η Πρώτη Ελληνική Ιατρική Λέσχη στο Διαδίκτυο.

    Από: Startup Team

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο εργαλείο στην υπηρεσία των Ελλήνων Ιατρών που διεκδικεί να γίνει μέρος της καθημερινότητας τους.

Το DoctorsClub έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας ολοκληρωμένης επιστημονικής κοινότητας και σε συνδυασμό με μία γκάμα υπηρεσιών, που αναλύονται στη συνέχεια, αποτελεί ένα πλήρες πακέτο δικτύωσης-παρουσίασης των Ιδιωτικών Ιατρικών Δομών (Ιατρεία- Κλινικές- Πολυϊατρεία- Διαγνωστικά Κέντρα κτλ) στο διαδίκτυο με γνώμονα πάντα την ορθή ενημέρωση, και με βάση αντικειμενικά στοιχεία των μελών του.

Είναι ο μοναδικός ιστότοπος που προσφέρει εντελώς δωρεάν χώρο στους Ιατρικούς Συλλόγους, όλης της χώρας για να προωθήσουν το έργο τους, στους Φοιτητές Ιατρικών Σχολών για να εκθέτουν τις απόψεις τους και στις Δημόσιες Δομές Υγείας

Το DoctorsClub είναι προσαρμοσμένο απόλυτα στην Ιατρική νομοθεσία και στον Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418 (ΦΕΚ 287/28-11-2005 Τεύχος Α΄) Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας Άρθρο 18:Παρουσία ιατρών στο Διαδίκτυο).

 

Το DoctorsClub απευθύνεται

Σε Ιδιώτες Ιατρούς

Σε Ιδιωτικά Κέντρα υγείας – Πολυϊατρεία- Διαγνωστικά Κέντρα- Κλινικές

Σε Δημόσιες Δομές Υγείας

Σε Ιατρικούς Συλλόγους

Σε Φοιτητές Ιατρικών Σχολών.

 

 

Ανάλυση Υπηρεσιών

Προφίλ για Ιδιώτες Ιατρούς και Ιδιωτικά Ιατρικά κέντρα

 

Με την εγγραφή του μέλους στο DoctorsClub δημιουργείται μια ολοκληρωμένη ιστοσελίδα που περιλαμβάνει αναλυτικό βιογραφικό, ανάλυση παρεχόμενων υπηρεσιών, φωτογραφίες, βιντεοσκοπημένες συνεντεύξεις, αρθρογραφία, χάρτη με την τοποθεσίας της έδρας, σύνδεση με τους χώρους κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter κτλ). Η σελίδα κάθε μέλους θα είναι συμβατή με κάθε κινητό τηλέφωνο και tablet και θα υποστηρίζει χρήση gps. Σε περίπτωση που το μέλος έχει προσωπική επαγγελματική ιστοσελίδα, γίνεται σύνδεση με το προφίλ, δημιουργώντας πολλαπλασιαστικά οφέλη που έχουν σαν αποτέλεσμα την κατακόρυφη αύξηση της επισκεψιμότητας. Σε κάθε μέλος της Ιστοσελίδας θα δίνεται προσωπικό e-mail.

 

Ιατρική Δικτύωση

Σε ολόκληρο τον κόσμο οι Ιατρικοί Σύλλογοι, προσπαθούν να προωθήσουν την έννοια της Ιατρικής Δικτύωσης. Το DoctorsClub το κάνει πράξη, δημιουργώντας έναν δικτυακό χώρο προσβάσιμο ΜΟΝΟ από από Ιατρούς, με σκοπό να δώσει την δυνατότητα της επικοινωνίας, μεταξύ συναδέλφων από όλη την Ελληνική Επικράτεια. Η επικοινωνία θα πραγματοποιείται, έχοντας την δυνατότητα για εικόνα ήχο ή γραπτό μήνυμα, μέσω τον πιο αξιόπιστων προγραμμάτων εξασφαλίζοντας το απόρρητο τον συνομιλιών, γραπτών ή προφορικών.

 

DoctorsClub TV- Radio

Το DoctorsClub TV θα συγκεντρώνει Ιατρικά video, Συνέδρια και ότι άλλο ενδιαφέρει τα μέλη του, μέσα από τις πιο αξιόπιστες πηγές του διαδικτύου και θα τα προβάλει μέσα από την ιστοσελίδα του.

Η ομάδα του Doctors Club σε συνεννόηση με τα μέλη θα κανονίζουν βιντεοσκοπημένες συνεντεύξεις με θέματα που άπτονται του γνωστικού ιατρικού αντικειμένου και θα παρουσιάζονται μέσα από την κεντρική ιστοσελίδα του DoctorsClub, από την προσωπική ιστοσελίδα του μέλους, καθώς και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι συνεντεύξεις που θα πραγματοποιούνται θα έχουν σαν σκοπό την ενημέρωση του κοινού για ιατρικά θέματα και θα στηρίζεται αποκλειστικά σε στοιχεία απόλυτα τεκμηριωμένα και διεθνώς παραδεδεγμένα.

Τα μέλη του Doctors Club θα έχουν στην διάθεση τους το DoctorsRadio με επιλεγμένη μουσική και συνεντεύξεις 24ώρες το 24ωρο, για να κρατάει συντροφιά τους ίδιους αλλά και όσους περιμένουν στην αίθουσα αναμονής, χαλαρώνοντας τους.

 

Συνέδρια

Το DoctorsClub μέσα από μια ολοκληρωμένη και απόλυτα ενημερωμένη πλατφόρμα θα  ενημερώνει για Ημερίδες και Συνέδρια που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα αλλά και σε Διεθνές Επίπεδο. Σε πολλές περιπτώσεις, σε συνεργασία που θα γίνεται με εξειδικευμένες εταιρίες στην κάλυψη συνεδρίων, θα σας τα παρουσιάζει σε Πραγματικό χρόνο ή σε μαγνητοσκόπηση.

 

Ιατρικά Νέα

 

Τα μέλη του DoctorsClub θα ενημερώνονται μέσα από διάφορες ενδιαφέρουσες ειδήσεις,από επιλεκτική ελληνική και ξένη αρθρογραφία για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της ιατρικής, θα ενημερώνονται για ημερίδες η συνέδρια που πραγματοποιούνται σε ολόκληρο τον κόσμο και τέλος θα ενημερώνονται από την ομάδα του Doctors Club για όλες τις τελευταίες φορολογικές αλλαγές καθώς και για επιδοτούμενα προγράμματα. (ΕΣΠΑ ,ΟΑΕΔ, Αναπτυξιακός Νόμος κτλ). Από την ενημέρωση δεν μπορούν να λείπουν τα άρθρα, οι απόψεις και οι μελέτες που θα μας στέλνουν τα μέλη μας.

Προσφορές για τα μέλη μας

Με την εγγραφή του μέλους στο DoctorsClub αποκτά την δυνατότητα να απολαμβάνει τα πλεονεκτήματα των μελών του DoctorsClub που αφορούν σε μόνιμες εκπτώσεις και προσφορές σε εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια, parking, ασφαλιστικές εταιρίες, ξενοδοχεία και σε άλλες συμβεβλημένες επιχειρήσεις που θα παρουσιάζονται μέσα από την ιστοσελίδα. Οι επιχειρήσεις που θα συμβληθούν με το DoctorsClub θα είναι γνωστές για την ποιότητα των υπηρεσιών τους είτε σε τοπικό είτε σε πανελλήνιο επίπεδο. Διαλέγουμε για τα μέλη μας τα ποιοτικότερα προϊόντα και σας τα προσφέρουμε σε απίστευτες τιμές.

 

Εκπαίδευση από Απόσταση (Distance Learning)

Το DoctorsClub με την χρήση πλατφόρμας της εταιρίας Teamviewer, θα δημιουργήσει μια ψηφιακή αίθουσα διδασκαλίας όπου θα παρουσιάζονται όλες οι εξελίξεις από τον χώρο της ιατρικής (νέες θεραπείες, νέες τεχνολογίες κτλ). Το DoctorsClub θα επιλέγει τους πιο καταξιωμένους γιατρούς για να πραγματοποιούν την εκπαίδευση, ενώ οι γιατροί που θα επιλέξουν την υπηρεσία της Εκπαίδευσης από απόσταση θα μπορούν να παρακολουθούν τις εκπαιδευτικές διαλέξεις από το γραφείου τους, συμμετέχοντας διαδραστικά(απορίες διευκρινίσεις,τοποθετήσεις) στην όλη διαδικασία.

Βιβλιοθήκη του DoctorsClub

H ψηφιακή βιβλιοθήκη του DoctorsClub θα δίνει την δυνατότητα στα μέλη του να ενημερώνονται συνεχώς από ιατρικές μελέτες κάθε ειδικότητας οι οποίες θα προέρχονται από αξιόπιστες πηγές, όπως ιατρικές σχολές πανεπιστημίων, ερευνητικά κέντρα κτλ.

 

Μάθετε περισσότερα στην Ιστοσελίδα της Ελληνικής Ιατρικής Λέσχης DoctorsClub: www.doctorsclub.gr