Myadvertising Bike – Διαφημιστικό ποδήλατο: Νέο start up

    Από: Startup Team

Πολλοί από εσάς που διαβάζετε το συγκεκριμένο άρθρο θα έχετε δει σε διάφορα ταξίδια σας στο εξωτερικό τα περίφημα διαφημιστικά ποδήλατα τα οποία κινούνται στους ποδηλατόδρομους και σε μαζικά σημεία με πολύ επισκεψιμότητα. Συνήθως οι οδηγοί μοιράζουν και διάφορα εκπτωτικά κουπόνια για την επιχείρηση που διαφημίζουν. Αυτή είναι η λεγόμενη κινητή διαφήμιση με ποδήλατο. Στην χώρα μας ήρθε σαν μια νέα ιδέα για την καλύτερη διαφήμιση και προώθηση των επιχειρήσεων εν μέσω κρίσης με χαμηλό κόστος. Πρόκειται για ένα νέο start up το οποίο ξεκίνησε ως επιχειρηματική μονάδα από άτομα τα οποία έψαχναν ουσιαστικότερες και ποιοτικότερες λύσεις στους διαφημιζόμενους με χαμηλό κόστος αλλά και μεγάλη ανταπόδοση.

Η διαφήμιση πλέον γίνεται μαζική , πρωτότυπη , άμεση αλλά κυρίως οικονομική με σκοπό καθημερινά να εμπιστεύονται μεγάλες επιχειρήσεις για την διαφήμιση προσφορών ,εκπτώσεων αλλά και οτιδήποτε άλλο επιθυμούν να επικοινωνήσουν. Έδρα της συγκεκριμένης υπηρεσίας είναι η Θεσσαλονίκη αλλά πλέον το start up έχει κλείσει σημαντικές συμφωνίες για εκμετάλλευση και σε άλλες πόλεις με επόμενο σταθμό την Τρίπολη ενώ επόμενο βήμα είναι η Αθήνα. Σήμερα το start up ¨εχει ένα στόλο 20 ποδηλάτων τα οποία είναι με 2 μεγάλες διαφημιστικές πινακίδες τα οποία εναρμονίζονται με το ΚΟΚ με την εταιρεία να κατέχει άδεια για την νόμιμη λειτουργία και κυκλοφορία τους. Το start up Myadvertising Bike εκτός της ενοικίασης ποδηλάτων έχει την δυνατότητα να πουλήσει και διαφημιστικά ποδήλατα σε επιχειρήσεις που θέλουν καθημερινή χρήση της υπηρεσίας με αποκλειστικότητα διαφήμισης της εταιρείας τους.

Ήδη το start up έχει ολοκληρώσει ένα πρώτο κύκλο επαφών με αντιπροσώπους σε πόλεις της Ελλάδος αλλά και με την Κύπρο. Μπορείτε να έρθετε σε επαφή είτε για διαφήμιση με μορφή ενοικίασης είτε για αγορά του ποδηλάτου για αποκλειστική χρήση με σκοπό την διαφήμιση της εταιρείας σας. Μπορείτε παράλληλα να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για προτάσεις συνεργασίας.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες www.myadvertisingbike.gr