Ανοικτό Σεμινάριο για το Digital Marketing από το ALBA και τη Socialab Digital Marketing Agency

    Από: Startup Team

Το ALBA Graduate Business School at the American College of Greece σε συνεργασία με τη socialab Digital Marketing Agency, διοργανώνει ανοιχτό σεμινάριο με θέμα “Digital Marketing”.

To σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες που επιθυμούν να εξοικειωθούν με τα νέα δεδομένα και τις προκλήσεις της αγοράς, και να μάθουν να σχεδιάζουν αποτελεσματικές στρατηγικές στα Ψηφιακά Μέσα.

Το σεμινάριο διαρκεί 30 ώρες και μέσα από δυναμικές διαλέξεις, case studies και δημιουργικό διάλογο, οι συμμετέχοντες θα μάθουν τις νέες τάσεις και τις καλύτερες πρακτικές της ψηφιακής επικοινωνίας, τις ευκαιρίες και δυνατότητες που προσφέρει ο σχεδιασμός μιας άρτιας και ανταγωνιστικής ψηφιακής στρατηγικής, ενώ θα εξοικειωθούν με τα εργαλεία και τις απαραίτητες τεχνικές για να δομήσουν, να εφαρμόσουν και να μετρήσουν σωστά την αποτελεσματικότητα μιας στρατηγικής Digital Marketing.

Διάρκεια: 10 μαθήματα, δύο φορές την εβδομάδα, Δευτέρα & Τετάρτη 18:00-21:00.

Τόπος Διεξαγωγής : ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, Ξενίας 6-8, Αθήνα

Έναρξη Σεμιναρίου: 10 Μαρτίου 2014

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως τις 3 Μαρτίου 2014.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Σεμινάριο και το κόστος συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Executive Development, τηλ.: 210 8964531-8, e-mail: exed@alba.edu.gr.

Πηγή getbusy.gr/