Έρευνα Αγοράς μέσω Διαδικτύου

    Από: Startup Team

Επαγγελματικά Σεμινάρια της Bonus Seminars

Επαγγελματικό Σεμινάριο για την Έρευνα Αγοράς μέσω Διαδικτύου (εκπαιδευτικό – επιχειρησιακό):

Έρευνα Αγοράς μέσω Διαδικτύου -Πώς να Διαφημίσετε την Επιχείρησή Σας (Google Adwords και Facebook Ads) – Πως θα Χρησιμοποιήσετε τα Στατιστικά Στοιχεία της Ιστοσελίδας”

Ημερομηνία: Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Διάρκεια: 10:30 – 15:30

Διεύθυνση:  Βασ. Σοφίας 84, στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου Network.

Τηλ.: (210) 52 35 490, (210) 74 88 131

Στο σεμινάριο Έρευνα Αγοράς μέσω Διαδικτύου -Πώς να Διαφημίσετε την Επιχείρησή Σας (Google Adwords και Facebook Ads) – Πως θα Χρησιμοποιήσετε τα Στατιστικά Στοιχεία της Ιστοσελίδας” (1/3/2014) θα Γνωρίσετε πως πρέπει να είναι Δομημένη και Κατασκευασμένη μια Ιστοσελίδα (Information Architecture) ώστε να Ανταποκρίνεται στις Ανάγκες των Πελατών και να Εκπληρώνει τους Στρατηγικούς Σας Στόχους, θα Μάθετε τα Οφέλη που μπορείτε να έχετε από τα Social Media. Τι να κάνω, τι να μην κάνω και γιατί, θα· Ενημερωθείτε για τα Blogs. Γιατί το Content είναι Σημαντικό, θα Κατανοήσετε πόσο Σημαντικά είναι τα Στατιστικά Στοιχεία της Ιστοσελίδας Σας και πόσα Μυστικά κρύβονται πίσω από τους αριθμούς, θα Μάθετε να κάνετε Έρευνα Αγοράς με Εργαλεία του Διαδικτύου και θα Ενημερωθείτε για τις Διαφημίσεις Google Adwords και Facebook Ads. Πως Δημιουργούνται, ποιες είναι οι διαφορές τους – τα θετικά και τα αρνητικά τους και Πως Μπορώ να τα Χρησιμοποιήσω Έξυπνα;

 

Επιλέξτε το σεμινάριο που σας ενδιαφέρει, καλέστε στο τηλέφωνο 210 5235490 και δηλώστε άμεσα Συμμετοχή με την Προεγγραφή σας για την Κράτηση Θέσης.

Tο Σεμινάριο θα λάβει χώρα στο Αμφιθέατρο της BONUS SEMINARS, το οποίο είναι Πλήρως Εξοπλισμένο με projectors και άλλα οπτικοακουστικά μέσα.

Η BONUS SEMINARS, η οποία ανήκει στον Όμιλο Network, εισάγει μια εξελιγμένη σειρά σεμιναρίων που προσφέρεται στην πιο κατάλληλη στιγμή, εν μέσω οικονομικής κρίσης, για να σας προσφέρει βελτίωση των γνώσεών σας, ισχυροποίηση της αυτοπεποίθησης σας, προσωπική εξέλιξη, εκπαίδευση σε θέματα ψυχολογίας, χρήσης όχι μόνο του διαδικτύου αλλά και του facebook και του twitter και ειδικότερα να συμβάλλει στην  επαγγελματική σας ανέλιξη και την επιχειρησιακή σας επιτυχία.

Η νέα σειρά σεμιναρίων της BONUS SEMINARS επικεντρώνεται σε 5 άξονες:

  • Μικρή διάρκεια Σεμιναρίων
  • Συμπαγές περιεχόμενο χωρίς υπέρ-ανάπτυξη λεπτομερειών
  • Πλήρης κάλυψη του κάθε θέματος
  • Αφομοίωση του περιεχομένου μέσα στην αίθουσα
  • Εντυπωσιακά χαμηλό κόστος για την ποιότητα των θεμάτων και των εκπαιδευτών

Οι τομείς των σεμιναρίων της BONUS SEMINARS περιλαμβάνουν:

  • Εκπαιδευτικά, Ενημερωτικά & Εξελικτικά Σεμινάρια
  • Επιχειρησιακά & Business Σεμινάρια
  • Σεμινάρια Τεχνολογίας & Internet

Περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με τα Πλεονεκτήματα των Σεμιναρίων μας, τον Τρόπο Προεγγραφής και τις Παροχές μας, μπορείτε να βρείτε στις Συχνές Ερωτήσεις της Ιστοσελίδας μας www.bonusseminars.com

BONUS SEMINARS

Βασ Σοφίας 84

Αθήνα 115 28 (απέναντι από το Μέγαρο Μουσικής)

Τηλ. 210 7488131

210 5235490

Email: info@bonusseminars.com