Η FantasyLogic Media Agency ανασχεδιάζει τον ιστότοπο της Ελληνικής Επιστημονικής Ένωσης Αιολικής Ενέργειας ( ΕΛΕΤΑΕΝ)

    Από: Startup Team

Ο ανασχεδιασμένος ιστότοπος της Ελληνικής Επιστημονικής Ένωσης Αιολικής Ενέργειας ( ΕΛΕΤΑΕΝ) είναι online από τις 31 Ιανουαρίου 2014 στη διεύθυνση eletaen.gr.

H ΕΛΕΤΑΕΝ ιδρύθηκε το 1991 με την ονομασία Ελληνική Εταιρεία Αιολικής Ενέργειας και μετονομάστηκε το 2005 σε Ελληνική Επιστημονική Ένωση Αιολικής Ενέργειας. Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αιολικής Ενέργειας.

Η ΕΛΕΤΑΕΝ διατηρεί και υπηρετεί διπλό σκοπό:

  • Επιδιώκει την προαγωγή της επιστήμης και έρευνας στον τομέα της αιολικής ενέργειας, και παράλληλα
  • Προσπαθεί να εκφράσει αποτελεσματικά τα καλώς εννοούμενα συμφέροντα του κλάδου και της αγοράς λειτουργώντας ως ένα μέσο πίεσης και συμμετοχής (lobbying)

Βασικός στόχος της FantasyLogic Media Agency ήταν η δημιουργία μίας σύγχρονης, υψηλής αισθητικής ιστοσελίδας που θα επιτρέψει στο χρήστη να ενημερώνεται για τα νέα του χώρου μέσα από ένα εύκολο μενού πλοήγησης. Παράλληλα, θα αποτελέσει ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια των διαχειριστών της για την προάσπιση και την προαγωγή του σκοπού ύπαρξης της ένωσης.

Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στο responsiveness του ιστότοπου ώστε η πρόσβαση να πραγματοποιείται με το ίδιο ποιοτικό user experience από κάθε είδους desktop ή mobile συσκευής.

Η FantasyLogic είναι ένα Media Agency που παρέχει υπηρεσίες στους ακόλουθους τομείς: Σχεδίαση/Κατασκευή/Ανάπτυξη Ιστοσελίδων & E-Shops, Desktop Publishing, OnLine Advertising, Search Engine Optimisation (SEO)Search Engine Marketing (SEM), Post Production, Social Media MarketingE-Mail Marketing (Newsletters).

Στοιχεία Επικοινωνίας – FantasyLogic Media Agency

Τηλ.: +30 211 850 6950

Fax: +30 211 850 4890

Email: support@fantasylogic.com