Το -Startup Europe Roadshow- στην Ελλάδα!

    Από: Startup Team

Η Ακαδημία Επιχειρηματικότητας έχει τη χαρά να ανακοινώσει την επίσημη έναρξη του «Startup Europe Roadshow» σε 10 ευρωπαϊκές πόλεις!

Η πρωτοβουλία «Startup Europe»  πραγματοποιείται στο πλαίσιο της  Ψηφιακής Ατζέντας της Ε.Ε και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Γενική Διεύθυνση Επικοινωνιακών Δικτύων, Περιεχομένου και Τεχνολογιών (DG CONNECT).
Κατά τη διάρκεια του «Startup Europe Roadshow», οι συμμετέχοντες νέοι και εν δυνάμει επιχειρηματίες θα συναντηθούν και θα συνομιλήσουν με επιτυχημένους επιχειρηματίες και ειδήμονες του κλάδου των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) και θα λάβουν πληροφόρηση για τις διαθέσιμες ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις στον τομέα των startup επιχειρήσεων.
Οι εκδηλώσεις και τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με τους κόμβους καινοτομίας του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Νέων Καινοτόμων {European Young Innovators Forum (EYIF)} στην εκάστοτε χώρα. Στην Ελλάδα, η Ακαδημία Επιχειρηματικότητας ως επίσημος «κόμβος καινοτομίας» του EYIF θα διοργανώσει στις 30 Απριλίου εκδήλωση με τίτλο: «Νέοι Επιχειρηματίες από τον κλάδο των ΤΠΕ: Οι κεντρικοί υποστηρικτές της καινοτομίας».



Χρήσιμοι σύνδεσμοι


Startup Europe Roadshow
Startup Europe
InnoYear
Startup Europe Manifesto
@StartUpEU
@ICTinnovEU
@EYIF
#StartUpShow
#
startupeurope
#InnoYearusers are doing.

Startup Europe Roadshow

Το -Startup Europe Roadshow- στην Ελλάδα!