e-food : To No1 app στην κατηγορία Φαγητό

    Από: Startup Team

Το efood μια από τις πλέον  καινοτόμες και αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ελλάδα, προερχόμενη από τη  startup σκηνή, μετά από δύο χρόνια λειτουργίας του website  www.e-food.gr και σχεδόν        ενός έτους  των mobile εφαρμογών του σε iPhone & Android , ακολουθεί την τάση της εποχής και των καταναλωτών και επενδύει σημαντικά και στην ανάπτυξη των  mobile applications του.

Η πρόσφατη Παγκοσμία υπεροχή των smartphones, έναντι των ηλεκτρονικών υπολογιστών, αντικατοπτρίζεται και μεσα από τις συνήθειες που ακολουθούν οι χρήστες του e-food, οι οποίες αποτυπώνουν την στροφή των Ελλήνων καταναλωτών προς τη Mobile πραγματικότητα!

!command:ad!
Ενδεικτικά σε λιγότερο από ένα χρόνο , η iPhone εφαρμογή του e-food βρίσκεται στη No1 θέση του Αpp Store στην κατηγορία φαγητό και στις top 20 συνολικά, αντίστοιχα στο Play store της Google η Android εφαρμογή βρίσκεται στις top 3 θέσεις στην κατηγορία αγορών!

Επίσης ποσοστά όπως, το 40% των νέων χρηστών παραγγέλνουν μέσω των app για πρώτη φορά και 30%  εκ των 3.000 χιλιάδων καθημερινών  παραγγελιών delivery  προέρχονται από τις εφαρμογές, αποδεικνύουν έμπρακτα ότι το e-food app , όχι μόνο ακολουθεί το παλμό της αγοράς , αλλά βρίσκεται στην κορυφή του online delivery , με στόχο να παρέχει πάντα στους πελάτες του τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

Το e-food  έχει μέχρι σήμερα παρουσία σε 29 πόλεις της Ελλάδας και περισσότερες από 560,000 παραγγελίες συνολικά!

Tο No 1 app για delivery στην Ελλάδα βάζει την υπογραφή ποιότητας , παρέχοντας στον επισκέπτη ότι  ‘τραβάει’ η όρεξη του με ένα μόνο κλικ!!!