Διαγωνισμός Αντοχής και Φαντασίας για Developers και Data Scientists από τη SAP Hellas

    Από: Startup Team

Η SAP Hellas διοργανώνει δύο ΔΩΡΕΑΝ διήμερες εκπαιδεύσεις πάνω στην πλατφόρμα SAP HANA στις 13 & 14 Φεβρουαρίου και 13 & 14 Μαρτίου (Colab Πετράκη 28, Αθήνα colabworkspace.com/.) με σκοπό να αποκτήσουν οι ενδιαφερόμενοι τις απαραίτητες γνώσεις για να λάβουν μέρος στο Διαγωνισμό SAP InnoJam που θα γίνει τον Απρίλιο.

Το SAP InnoJam αποτελεί έναν διαγωνισμό ανοχής και φαντασίας που προκαλεί διαφορετικές ομάδες να επιλέξουν, να σχεδιάσουν και να αναπτύξουν εφαρμογές χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα SAP HANA,μέσα σε 30 ώρες. Η τεχνολογία in-memory δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να ξεπεράσουν τις προκλήσεις που δημιουργούν τα Big Data. Σύμφωνα με τις προβλέψεις των αναλυτών, όλες οι βάσεις δεδομένων θα βασίζονται στην in-memory τεχνολογία μέχρι το 2020. Το SAP HANA συγκεκριμένα είναι μία ενιαία in-memory πλατφόρμα που ενοποιεί transactional και analytical data για εφαρμογές και διαδικασίες σε πραγματικό χρόνο, πιο γρήγορα έως και 10.000 φορές στην επεξεργασία δεδομένων, πιο έξυπνα με δυνατότητες για δημιουργία εφαρμογών και πιο απλά γιατί απλοποιεί απλοποιεί δραματικά σύνθετες και πολύπλοκες ΙΤ υποδομές.

H νικήτρια ομάδα θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει και να παρουσιάσει την ιδέα της στο επιχειρηματικό κοινό που θα συμμετέχει σε διεθνές συνέδριο της SAP.  Λόγω περιορισμένων θέσεων, για εξασφάλιση της συμμετοχής μπορείτε να καλέσετε στο 210 9473885 ή στείλτε email στο info.greece@sap.com [subject InnoJam].