SMS-MARKETING.GR: Άμεση ενημέρωση εύκολα και οικονομικά

    Από: Startup Team

To Sms-Marketing.gr αποτελεί επιχειρηματική μονάδα της εταιρείας My Company Projects , η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των τηλεπικοινωνιών , της διαφήμισης και της επικοινωνίας με πολλές επιχειρηματικές μονάδες οι οποίες καλύπτουν όλες τις ανάγκες των πελατών της.

Το Sms-Marketing.gr είναι μια υπηρεσία μαζικής αποστολής sms – bulk sms  τα οποία έχουν ως στόχο να ενημερώσουν και να διαφημίσουν άμεσα , εύκολα και οικονομικά τους παραλήπτες. Απευθύνεται σε όλους τους κλάδους της αγοράς και της καθημερινότητας καθώς έχει πολλαπλές χρήσεις και κυρίως άμεσα αποτελέσματα σε μαζικότητα με οικονομικό τρόπο.

Η πλατφόρμα του Sms-Marketing.gr  εξυπηρετεί καθημερινά χιλιάδες επιχειρήσεις , ελεύθερους επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες δρομολογόντας εκατομμύρια μαζικά sms σε Ελληνικά δίκτυα , διαθέτοντας απευθείας σύνδεση (direct) και με τις 3 εταιρείες κινητής τηλεφωνίας εξασφαλίζοντας άμεση παράδοση και εγγυημένο αποτέλεσμα. Η χρέωση είναι ενιαία προς όλα τα δίκτυα ενώ παράλληλα είναι η οικονομικότερη σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Η εταιρεία My Company Projects και το άρτια εξειδικευμένο τεχνικό της τμήμα ήδη βρίσκεται στην διαδικασία εξέλιξης της εφαρμογής παρέχοντας ακόμα περισσότερες δυνατότητες και λύσεις το άμεσως επόμενο χρονικό διάστημα , θέλοντας να ισχυροποιήση ακόμα περισσότερο την παρουσία της στον Ελληνικό χώρο των μαζικών sms αλλά και οικοδομόντας ισχυρότερη σχέση με τους πελάτες της.

Η υπηρεσία Sms-Marketing.gr και η εταιρεία My Company Projects πρόκειται να συμμετέχουν στην μεγαλύτερη έκθεση τηλεπικοινωνιών που διοργανώνεται κάθε χρόνο με επιτυχία στην Βαρκελώνη και στην Σανγκάϊ στην οποία συμμετέχουν χιλιάδες επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο. Στα πλαίσια της εξωστρέφειας της και ανάπτυξής της σε νέες χώρες του εξωτερικού θα συμμετάσχει και φέτος από τις 24-27 Φεβρουαρίου στην Βαρκελώνη με σκοπό την ενημέρωση για τις υπηρεσίες της αλλά και την σύναψη εμπορικών συμφωνιών.

Στα άμεσα σχέδια της διοίκησης είναι η επέκταση στην αγορά της Ρωσίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων , καθώς ήδη βρίσκεται στην τελική φάση των διαπραγματεύσεων με μεγάλες εταιρείες τηλεπικοινωνιών των εκάστοτε χωρών, με σκοπό την άμεση επέκταση και ανάπτυξη της σε αυτές.

Το μόνο που απομένει λοιπόν είναι και εσείς να δοκιμάστε την υπηρεσία μαζικής αποστολής sms μέσω της ιστοσελίδας www.sms-marketing.gr για να δείτε τα άμεσα οφέλη. Με την εγγραφή σας σας δίνονται δωρεάν 10 sms για να παρακολουθήσετε την λειτουργία της εφαρμογής.