Νέο βραβείο «επιχειρηματικής καινοτομίας» για την PROFILE

    Από: Startup Team

Πηγή Epixeiro.gr

Η PROFILE, κορυφαία εταιρεία λογισμικού για τον χρηματοοικονομικό τομέα, διακρίθηκε για μία ακόμη χρονιά από τους αναγνώστες του περιοδικού «ΧΡΗΜΑ» με το Βραβείο «Επιχειρηματικής Καινοτομίας 2013». Η τελετή της απονομής πραγματοποιήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου στο BLE Pavillon.

Η βράβευση της εταιρείας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αποτελεί επιβεβαίωση των ενεργειών που πραγματοποιεί η PROFILE τα τελευταία χρόνια, με την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων και εφαρμογών λογισμικού, για την κάλυψη των απαιτήσεων του χρηματοοικονομικού τομέα. Η ψηφοφορία διεξήχθη στο αναγνωστικό κοινό των καταξιωμένων ειδικών εκδόσεων «ΧΡΗΜΑ» και «ΧΡΗΜΑ WEEK», με στόχο τη βράβευση εταιρειών που ξεχωρίζουν συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του χρηματιστηριακού θεσμού και της ελληνικής οικονομίας. Οι αναγνώστες ψήφισαν online στην ιστοσελίδα www.hrima.gr.

Προτάθηκε σειρά εισηγμένων εταιριών του ελληνικού χρηματιστηρίου, ενώ η επιλογή των αναγνωστών βασίστηκε στις επιδόσεις της κάθε εταιρίας ως προς την εφαρμογή προηγμένων τεχνολογιών και καινοτομιών, τόσο στη διαδικασία παραγωγής, όσο και στην προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών.

Διαβάστε Περισσότερα στο Epixeiro.gr