Οι νικητές του Vodafone World of Difference

    Από: Startup Team

Πηγή advertising.gr

Το πρόγραμμα Vodafone World of Difference ανέδειξε τους 10 νέους νικητές που θα εργαστούν στον κοινωφελή μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής τους, ενώ η Vodafone θα καλύψει το μισθό τους.

Το πρόγραμμα Vodafone World of Difference ανέδειξε τους 10 νέους νικητές που θα εργαστούν στον κοινωφελή μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής τους, καλύπτοντας ουσιαστικές ανάγκες της κοινωνίας για 6 μήνες, ενώ η Vodafone θα καλύψει το μισθό τους.

Φέτος, κατατέθηκαν συνολικά 242 ολοκληρωμένες προτάσεις για την ανάπτυξη και υλοποίηση συγκεκριμένων κοινωφελών έργων. Αναλυτικά, οι φετινοί νικητές του προγράμματος, είναι:

– Φωτεινή Αβδελλή, Βιβλιοθηκονόμος στο «Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού». Στόχος της είναι να αυξήσει τη συλλογή της υπάρχουσας βιβλιοθήκης του Δικτύου και τον αριθμό των μελών της, και να δώσει την ευκαιρία στα παιδιά να αγαπήσουν τα βιβλία μέσα από μια σωστά οργανωμένη δανειστική βιβλιοθήκη.

– Γιώργος Αράπογλου, Υπεύθυνος Διαχείρισης Δικτύου Πωλητών Περιοδικού Δρόμου «Σχεδία» στη «Διογένης ΜΚΟ». Στόχος του είναι η επέκταση του δικτύου πωλητών του περιοδικού και η εξασφάλιση εισοδήματος για τους ανθρώπους, που προέρχονται από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Διαβάστε Περισσότερα στο advertising.gr