Ακόμα μια διάκριση για την tradeNOW!

    Από: Startup Team

Ακόμα μια διάκριση για την tradeNOW!

ΑΘΗΝΑ – Ακόμα μια διάκριση για την tradeNOW αποτελεί το 3ο Βραβείο στο διαγωνισμό Step Up, Get App 2014 που διοργάνωσε η InfoCom.

Το 3ο βραβείο απέσπασε η tradeNOW στον διαγωνισμό Step Up Get App 2014 που διοργάνωσε η InfoCom. Η επιλογή των 3 καλύτερων startups στην Ελλάδα έγινε από 3 μέντορες και από το κοινό. Το βραβείο και το χρηματικό έπαθλο χορηγίας της Globo, παρέδωσε ο Δ.Τσίγκος, Πρόεδρος του YES – European Confederation of Young Entrepreneurs, ενώ ο εμπορικός της διευθυντής Μ. Πιτσικάλης παρέλαβε το βραβείο και παρουσίασε την εταιρεία.

«Η βράβευση αυτή είναι ακόμα μια επιβεβαίωση των προσπαθειών που κάνουμε όλοι μαζί και φυσικά την οφείλουμε σε όλους, όσοι στάθηκαν από την αρχή στο πλευρό μας και υποστήριξαν τις προσπάθειές μας. Σε όλα τα μέλη μας. Σε όλους εσάς!» δήλωσε ο εμπορικός διευθυντής της εταιρείας.

###

H www.tradenow.gr είναι η πιο φιλική προς το χρήστη, γρήγορη και απόλυτα ασφαλής, πλατφόρμα ανταλλαγών προϊόντων υπηρεσιών και ακινήτων, η οποία δημιουργήθηκε για να δώσει μια ολοκληρωμένη λύση στα προβλήματα ρευστότητας της εποχής μας.  Ιδιώτες και επιχειρήσεις μπορούν να ανταλλάξουν προϊόντα, υπηρεσίες και ακίνητα, με τέσσερις απλές κινήσεις: Ανάρτηση, Αντιστοίχιση, Ανταλλαγή, Αξιολόγηση!

Επικοινωνία στο τηλέφωνο 213 0247877 ή στο info@tradenow.gr.

 

www.tradenow.gr

www.facebook.com/tradenow.gr

twitter.com/tradenowgr/

www.linkedin.com/company/2818605?trk=tyah

blog.tradenow.gr

www.youtube.com/user/tradeNOWgr