World of Crafters: Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι ομιλητές!

    Από: Startup Team

Πηγή Epixeiro.gr

Το World of Crafters αποτελεί την πρώτη ημερίδα στην Ελλάδα με θέμα το χειροποίητο και το “επιχειρείν” στο χώρο αυτό, με άξονα τόσο την ελληνική πραγματικότητα όσο και την παγκόσμια αγορά. Πρόκειται για μία εκδήλωση με θέμα την έμπνευση και τη δημιουργία, αναπτύσοντας τον τρόπο με τον οποίο μπορούν αυτές να αποτελέσουν – μέσα από πρακτικές λύσεις και συμβουλές – πηγή εσόδων.

Νέοι δημιουργοί, επαγγελματίες στο χώρο του DIY, bloggers, designers, λάτρεις της φιλοσοφίας του χειροποίητου, όλοι βρίσκουν τη θέση τους, το Σάββατο 29 Μαρτίου, στο World of Crafters, το πρώτο συνέδριο που προσεγγίζει τη Δημιουργικότητα μέσα από το πρίσμα της Επιχειρηματικότητας.

Μέσα από τέσσερις διαφορετικές θεματικές – Inspirational παρουσιάσεις, Crafting & Τεχνολογία, Online Marketing και Ελληνική πραγματικότητα-, καταξιωμένοι επαγγελματίες όπως bloggers, crafters, συγγραφείς, ειδικοί στο χώρο των online πωλήσεων & του marketing, καθώς και λογιστής, δικηγόρος και φωτογράφος, από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα καλύψουν τις πολύπλευρες οπτικές της επιχειρηματικότητας στο χώρο του DIY και του χειροποίητου, μέσα από τις προσωπικές τους εμπειρίες, αλλά και τις δικές τους πρακτικές συμβουλές.

Διαβάστε Περισσότερα στο Epixeiro.gr