Παράταση Εγγραφών έως 24 Φεβρουαρίου, για τον φοιτητικό διαγωνισμό BUSINESS TALENTS. Έναρξη 25/2.

    Από: Startup Team

Εγγραφές στο www.businesstalents.com ως τις 24/2

Διοργανώνεται από την PRAXISMMT με την υποστήριξη της MONDELEZ HELLAS

Ενημερωτικό Video : youtu.be/O6yx_jU4QUo

 

Λόγω της παρατεταμένης διάρκειας της εξεταστικής περιόδου σε πολλά Πανεπιστήμια και άλλα Ε.Ι. και λόγω αυξημένης συμμετοχής, η προθεσμία Εγγραφών στον Φοιτητικό Διαγωνισμό BUSINESS TALENTS με Επιχειρηματικό Προσομοιωτή παρατάθηκε έως τις 24 Φεβρουαρίου, στις 10πμ. Η πρόσβαση στον προσομοιωτή θα είναι εφικτή από τις 25/2, την επομένη.

To BUSINESS TALENTS, θα προσφέρει στους Φοιτητές, τη μοναδική εμπειρία διοίκησης της εικονικής τους εταιρίας, μια πρακτική με την ομάδα-‘εταιρία’ τους στην Επιχειρηματικότητα, σε πραγματικές συνθήκες μιας αγοράς σε ανταγωνισμό.

Ο διαγωνισμός θα ‘τρέξει’ στο Διαδίκτυο έως αρχές Μαΐου και θα ολοκληρωθεί με ένα ‘ζωντανό‘ Τελικό, στις 7 Ιουνίου, στην Αθήνα!

Μέσω του διαγωνισμού BUSINESS TALENTS, χιλιάδες φοιτητές, θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν χωρίς οικονομική ή άλλη υποχρέωση έναν εξελιγμένο Επιχειρηματικό Προσομοιωτή 3ης γενιάς, ο οποίος έχει αναπτυχθεί από την PRAXISMMT*, διεθνή εταιρία με ηγετική θέση και 20ετή εξειδίκευση, στην ανάπτυξη προσομοιωτών (simulators) και στην διενέργεια φοιτητικών διαγωνισμών.

Ο διαγωνισμός υλοποιείται με την υποστήριξη της MONDELEZ HELLAS, στo πλαίσιo της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρίας, προς την νεολαία και την εκπαίδευση.

Ο διεθνής διαγωνισμός BUSINESS TALENTS για Φοιτητές, πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, και απευθύνεται σε όλους, προπτυχιακούς κα μεταπτυχιακούς φοιτητές όλων των ανωτάτων και ανωτέρων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων (ΑΕΙ-ΤΕΙ-ΙΕΚ-Ιδιωτ.Κολλέγια), ανεξαρτήτως Σχολής και ειδικότητας, καθώς οι εμπειρίες που προσφέρει, αποτελούν εφόδια για τη μελλοντική απασχόληση των νέων, σε οποιονδήποτε επαγγελματικό κλάδο και αν ενταχθούν.

Αυτή η πρακτική στην Επιχειρηματικότητα, θα τους δώσει την ευκαιρία να συντάξουν Επιχειρηματικά Σχέδια (business plans) λαμβάνοντας αποφάσεις στο Marketing, την Παραγωγή, τα Χρηματοοικονομικά, το Ανθρώπινο Δυναμικό. Θα σχεδιάσουν ολιστική Στρατηγική, θα ζήσουν την αλληλεπίδραση με τον ανταγωνισμό και θα αναπτύξουν απαραίτητες δεξιότητες με ένα τρόπο διασκεδαστικό, συμμετέχοντας στο μεγαλύτερο ευρωπαϊκό business game!

Πέρα από τη μοναδική εμπειρία Διοίκησης της εικονικής τους επιχείρησης για το Βιογραφικό τους, στον Τελικό οι συμμετέχοντες θα διεκδικήσουν χρηματικά Βραβεία,  Υποτροφίες του ALBA και Θέσεις πρακτικής άσκησης από την Mondelez Hellas, ενώ όλοι οι φιναλίστ θα λάβουν Δίπλωμα.

Η έναρξη του BUSINESS TALENTS είναι στις 25 Φεβρουαρίου με πρόσβαση στον Επιχειρηματικό Προσομοιωτή, ενώ οι εγγραφές  έχουν προθεσμία έως τις 24 Φεβρουαρίου 10πμ, και οι φοιτητές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σχηματίζοντας ομάδες 3 ή 4 ατόμων, ακόμα και από διαφορετικά Ε.Ι.

Εγγραφές – Πληροφορίες : www.businesstalents.com

Ενημερωτικό Video : youtu.be/O6yx_jU4QUo

Βρείτε το Business Talents στο Facebook

 

PRAXIS ΜΜΤ είναι διεθνής εταιρία εξειδικευμένη και με ηγετική θέση εδώ και 20 χρόνια, στην ανάπτυξη λογισμικού προσομοιωτών (simulators) και συστημάτων αναπαράστασης της αγοράς, που αποτελούν εκπαιδευτικά εργαλεία Διοίκησης & Επιχειρηματικότητας για Πανεπιστήμια και Επιχειρήσεις παγκοσμίως και χρησιμοποιούνται ευρύτατα σε ‘Business Games’ (www.praxismmt.com). Διενεργεί φοιτητικούς διαγωνισμούς διεθνώς, με διάφορες επωνυμίες, μεταξύ των οποίων το Business Talents, με την υποστήριξη χορηγών-εταιριών, στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης τους προς την νεολαία και την εκπαίδευση.

 

H Mondelez Hellas υποστηρίζει το BUSINESS TALENTS 2014:

Το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί στρατηγικό παράγοντα για τη Mondelez Hellas. Με όραμα τη δημιουργία απολαυστικών στιγμών χαράς για όλους, η εταιρία προάγει την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των νέων ανθρώπων. Δρώντας υπεύθυνα και με προσήλωση στη συνοχή και ευημερία της κοινωνίας μας, υποστηρίζει τον διαγωνισμό Business Talents 2014. Αυτή η προσπάθεια για εμπέδωση των γνώσεων των φοιτητών μέσω της συμμετοχής τους σε νέες, διαδραστικές εμπειρίες, είναι μεγάλης σημασίας για μας καθώς πιστεύουμε ότι εφοδιάζει τους νέους με αυτοπεποίθηση και ενεργητικότητα.

Η εταιρεία Mondelēz International (Kraft Foods παλαιότερα) συνεχίζει τη δυναμική της παρουσία στην παγκόσμια αγορά snacking και βασίζεται στην κληρονομιά των brands που διακινεί σε κάθε χώρα. Με 110.000 εργαζομένους, σε πάνω από 165 χώρες, με κύκλο εργασιών (2012) 35$ δις, τα προϊόντα της διατηρούν ηγετικά μερίδια αγοράς σε πολλές κατηγορίες, όπως στα μπισκότα, σοκολάτες, καραμέλες, τσίκλες, καφέ, τυρί κρέμα. Η Mondelēz International έχει παρουσία στην Ελλάδα από το 1988 και προωθεί με ευθύνη αγαπημένα προϊόντα όπως σοκολάτες Lacta, Υγείας Παυλίδη, Παυλίδη Γεμιστές, κουβερτούρα Παυλίδη, Kiss, γκοφρέτα 3BIT, Merenda, τυρί κρέμα Philadelphia, μπισκότα OREO και Εργαστήρι Παυλίδη, αλμυρά snacks Fonzies, καφές φίλτρου JACOBS, JACOBS Espresso, Maxwell House, ροφήματα TASSIMO, ρόφημα σοκολάτας Lacta και Cadbury, τσίκλες Trident, Dentyne, καραμέλες Halls.