Διεθνής Διάκριση για την Kleopas Alliott

    Από: Startup Team

Accountancy εταιρεία της χρονιάς για την Ελλάδα από το διεθνές έντυπο Corporate International

Αθήνα, 19 Φεβρουαρίου 2014. Η εταιρεία Kleopas Alliott απέσπασε τη διάκριση “Φοροτεχνική εταιρεία της Χρονιάς στην Ελλάδα” από το Διεθνές περιοδικό Corporate International, κατά τη διαδικασία βράβευσης των ‘2014 Corporate Intl Magazine Global Awards‘. Τα συγκεκριμένα βραβεία τονίζουν την αριστεία των κορυφαίων συμβούλων και οικονομολόγων σε μία ποικιλία χωρών και ηπείρων. Τα βραβεία τιμούν εκείνους που υπήρξαν πετυχημένοι τους τελευταίους 12 μήνες και έχουν επιδείξει αριστεία όχι μόνο στην εξειδίκευση αλλά και στην εξυπηρέτηση πελατών.

 

Η φάση των υποψηφιοτήτων ξεκινά με την κατάθεση μίας εμπιστευτικής φόρμας αξιολόγησης η οποία συμπληρώνεται είτε μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας, είτε  μέσω της ενημέρωσης που λαμβάνει η βάση δεδομένων του εντύπου (άνω του 1.000.000 στελέχη εταιρειών), μια διαδικασία που διαρκεί έξι μήνες.  Η ερευνητική ομάδα ξεκαθαρίζει τις υποψηφιότητες και ξεχωρίζει πέντε πιθανούς διεκδικητές σε κάθε κατηγορία. Οι βασικές κατηγορίες περιλαμβάνουν τους τομείς των φοροτεχνικών, των νομικών, των επενδύσεων, της συμβουλευτικής και του τραπεζικού τομέα από μία ποικιλία επιχειρήσεων – από μικρομεσαίες έως μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες. Μία ανεξάρτητη επιτροπή αξιολογεί τους υποψηφίους σε κάθε κατηγορία, για κάθε χώρα.

Ο Πρόεδρος του Alliott Group και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γιάννης Κλεώπας μετά την ανακοίνωση της βράβευσης τόνισε: “Αποτελεί τιμή για την εταιρεία μας η βράβευση από το διεθνώς αναγνωρισμένο έντυπο Corporate International. Είναι το επιστέγασμα της πολύχρονης εμπειρίας μας στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και στην εξειδίκευση λογιστικών και φοροτεχνικών θεμάτων”.

 

ΤΕΛΟΣ

 

Σχετικά με το Corporate International:Οι επαγγελματικές εκδόσεις Corporate International έχουν εκατοντάδες χιλιάδες στελέχη επιχειρήσεων στον οικονομικό και νομικό χώρο παγκοσμίως. Το Corporate INTL εκδίδει τέσσερα κύρια έντυπα που βοηθούν τον επιχειρηματικό κόσμο με ενημερωμένες αναλύσεις των τάσεων στις παγκόσμιες αγορές. Από το 2008 ξεκίνησε ο θεσμός των βραβείων, ο οποίος έχει τύχει ευρείας αποδοχής από την επιχειρηματική κοινότητα, τους συμβούλους, τους επενδυτές ανά τον κόσμο.

 

Σχετικά με τη Kleopas Alliott Σύμβουλοι Επιχειρήσεων ΑΕ: Η Kleopas Alliott Σύμβουλοι Επιχειρήσεων ΑΕ ιδρύθηκε το 1991 στην Αθήνα. Από τότε η εταιρία έχει αναπτυχθεί με την προσθήκη προσωπικού απόλυτης εξειδίκευσης, και συνεχίζει να παρέχει εξαιρετικά υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με προσωπική επαφή, όπως γινόταν από την αρχή της δραστηριότητας της. Οι εξειδικευμένες ομάδες λογιστών & φοροτεχνικών προσφέρουν υπηρεσίες σύμφωνα με τις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές.  Η εταιρία σήμερα απασχολεί 25 περίπου στελέχη εκ των οποίων τουλάχιστον 12 κατέχουν άδεια λογιστή-φοροτεχνικού “Α” Τάξεως. Η εταιρία παρέχει τις υπηρεσίες της και υποστηρίζει επιχειρηματικές προσπάθειές σε ολόκληρο τον κόσμο, μέσω της Βρετανικής Alliott Group στην οποία είναι μέλος από το 1991.Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.alliott.gr

Σχετικά με τo Alliott Group : To Alliott Group είναι μία παγκόσμια συμμαχία ανεξάρτητων λογιστικών, νομικών και συμβουλευτικών γραφείων, απαριθμώντας 170 γραφεία σε περισσότερες από 80 χώρες. Συνολικά απασχολεί περισσότερα από 10.000 στελέχη σε όλον τον κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.alliottgroup.net.