Η FantasyLogic Επανασχεδιάζει την Ιστοσελίδα του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου

    Από: Startup Team

Ο επαναασχεδιασμένος ιστότοπος του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου είναι online από τις 18 Φεβρουαρίου 2014 στην ηλεκτρονική διεύθυνση eskorinthos.gr.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου ιδρύθηκε στην Κόρινθο το 1913 και σκοπός του είναι η διαφύλαξη, η μελέτη και η προαγωγή των κοινών οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών του, στα πλαίσια της εξυπηρέτησης του κοινωνικού συνόλου.

Βασικός στόχος της FantasyLogic Media Agency ήταν η δημιουργία μίας σύγχρονης, υψηλής αισθητικής ιστοσελίδας που θα επιτρέψει στο χρήστη να ενημερώνεται για την προβολή, προστασία και ανάπτυξη του εμπορίου στο Δήμο Κορινθίων μέσα από ένα εύκολο μενού πλοήγησης. Παράλληλα, θα αποτελέσει ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια των διαχειριστών της για την προάσπιση και την προαγωγή του σκοπού ύπαρξης του συλλόγου.

Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στο responsiveness του ιστότοπου ώστε η πρόσβαση να πραγματοποιείται με το ίδιο ποιοτικό user experience από κάθε είδους desktop ή mobile συσκευής.

Η FantasyLogic είναι ένα Media Agency που παρέχει υπηρεσίες στους ακόλουθους τομείς: Σχεδίαση/Κατασκευή/Ανάπτυξη Ιστοσελίδων & E-Shops, Desktop Publishing, OnLine Advertising, Search Engine Optimisation (SEO)Search Engine Marketing (SEM), Post Production, Social Media MarketingE-Mail Marketing (Newsletters).

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Τηλ.: +30 211 850 6950

Fax: +30 211 850 4890

Email: support@fantasylogic.com