2o Workshop Νεανικής Επιχειρηματικότητας

    Από: Startup Team

Start It Up!

2o Workshop Νεανικής Επιχειρηματικότητας

Η Cognitive Space σας προσκαλεί  στο 2o Workshop Νεανικής Επιχειρηματικότητας που διοργανώνει στα πλαίσια των ενεργειών της για την ενίσχυση της επιχειρηματικής πρωτοβουλίας στην Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια του workshop οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία:

  • Να συνεργαστούν με ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα και από κοινού να αποκτήσουν το απαραίτητο mindset για την έναρξη μιας νέας επιχείρησης.
  • Να έρθουν σε hands on επαφή με εργαλεία και μεθόδους που θα τους βοηθήσουν να στήσουν την επιχείρησή τους σε στέρεες επαγγελματικές βάσεις.
  • Να συζητήσουν με νέους επιχειρηματίες οι οποίοι θα μιλήσουν για τις προσωπικές επιχειρηματικές τους εμπειρίες.

Το 2ο Workshop Νεανικής Επιχειρηματικότητας απευθύνεται κυρίως σε τελειόφοιτους και απόφοιτους σχολών με τεχνολογικό αντικείμενο από όλα τα πανεπιστήμια της χώρας και η συμμετοχή σε αυτό είναι ΔΩΡΕΑΝ. Δηλώστε άμεσα συμμετοχή καθώς οι θέσεις είναι αυστηρά περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το Workshop θα λάβει χώρα την Παρασκευή, 7/3/2014 και ώρα 17:30-21:30 σε ξεχωριστό χώρο του Geo Café (Πατησίων 82, δίπλα από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών).

Για να δηλώσετε συμμετοχή κάντε click εδώ ή στείλτε e-mail στο info@cognitivespace.gr συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία.

Χορηγοί επικοινωνίας: skywalker.gr | kariera.gr