Η επίσημη εφαρμογή της Ελληνικής αποστολής στο SXSWi από την QReca!

    Από: Startup Team

Σε μια προσπάθεια καλύτερης ανάδειξης της πρώτης οργανωμένης Ελληνικής αποστολής στο South by Southwest Interactive Festival (SXSWi) στο Όστιν (Τέξας, ΗΠΑ), η νεοφυής επιχείρηση QReca! ανέπτυξε την επίσημη mobile web based εφαρμογή της αποστολής.

Οι επισκέπτες του Festival θα έχουν έτσι πρόσβαση, μέσω της κινητής τους συσκευής, στο προφίλ των εταιρειών που συμμετέχουν, στοιχεία επικοινωνίας, διασύνδεση με τα κοινωνικά τους δίκτυα, το πρόγραμμα της αποστολής, πληροφορίες των χορηγών και της οργανωτικής ομάδας. Η εφαρμογή μπορεί να προσπελαστεί μέσω «έξυπνων» κινητών συσκευών υποβοηθούμενη, από την τοποθέτηση στο χώρο των εκδηλώσεων και σε όλο το προωθητικό υλικό, γραμμοκωδίκων (QR Codes).

Η εφαρμογή δημιουργήθηκε από τη διαδικτυακή πλατφόρμα της QReca! χάρη στην οποία, κάθε επιχείρηση μπορεί να δημιουργήσει την εφαρμογή της χωρίς να χρειάζονται προγραμματιστικές γνώσεις. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την QReca! και την πλατφόρμα της επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.qreca.com.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η QReca! θα είναι μία από τις 16 Ελληνικές εταιρείες που θα συμμετέχουν στην πρώτη οργανωμένη Ελληνική αποστολή στο SXSWi, παραμένοντας σταθερή στη στρατηγική της πορεία για δυναμική είσοδο στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών.