Θέλετε να μάθετε πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο startup; Founder Institute: Startup Founder 102

    Από: Startup Team

H δεύτερη παρουσίαση του Founder InstituteStartup Founder 102, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014, και ώρα 18.00-21.00, στις εγκαταστάσεις του Orange Grove (Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου 5, 106 74, Αθήνα – στο ισόγειο), σε συνεργασία με την Ολλανδική Πρεσβεία και το Konrad- Adenauer- Stiftung.

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο Marc Habbema, Ιδρυτής της SOWISO, μιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας εκμάθησης μαθηματικών και άλλων θετικών επιστημών, ο οποίος θα μιλήσει για την εμπειρία που αποκόμισε περνώντας από όλα τα στάδια δημιουργίας μιας επιχείρησης και ο Roy Uhlmann, Συντονιστής E-Commerce Startups στο German Startups Association του Βερολίνου, που θα μεταφέρει την πείρα που έχει αποκτήσει ιδρύοντας τέσσερις εταιρίες, καθώς και τις γνώσεις του γύρω από το οικοσύστημα νεοφυών επιχειρήσεων του Βερολίνου.

Στη συνέχεια, ο Κωστής Σταυρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος , iSquare S.A. (Apple Value Added Distributor στην Ελλάδα & Κύπρο), ο Χρήστος Κασκαβέλης, Ιδρυτής/COO, Velti, 2000-2013 και ο Τάσος Φλάμπουρας,Γενικός Διευθυντής, Aventurine SA, θα παρουσιάσουν καλές πρακτικές και στρατηγικές για startups, προσφέροντας συμβουλές και επισημαίνοντας λάθη πρέπει να αποφεύγονται.

Η εκδήλωση είναι δωρεάν με προεγγραφή στο FI.co/e/8401.

 

Τέλος, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Founder Institute και για εγγραφές στο πρόγραμμα, επισκεφτείτε το fi.co/apply/athens και συμπληρώστε την σχετική ηλεκτρονική φόρμα έως τις 2/3/2014. Αν εκδηλωθεί αυξημένο ενδιαφέρον, τότε το Founder Institute θα ξεκινήσει το πρόγραμμα στην Αθήνα στις 7/5/2014.

 

 

Λίγα λόγια για το Founder Institute

Το Founder Institute είναι το μεγαλύτερο πρόγραμμα κατάρτισης επιχειρηματιών και νεοφυών επιχειρήσεων παγκοσμίως, το οποίο βοηθά επίδοξους επιχειρηματίες ανά τον κόσμο να ιδρύσουν βιώσιμες επιχειρήσεις τεχνολογίας.  Με έδρα το  Silicon Valley και με τοπικούς συνεργάτες σε 55 πόλεις και 34 χώρες, το ινστιτούτο έχει βοηθήσει στην σύσταση πάνω από 1.017 επιχειρήσεων, με ποσοστό επιτυχίας 89,5%, οι οποίες με την σειρά τους έχουν δημιουργήσει πάνω από 10.000 νέες θέσεις εργασίας. Σκοπός του ινστιτούτου είναι  να βοηθήσει στην  δημιουργία ενός εκατομμυρίου νέων θέσεων εργασίας παγκοσμίως. Διαβάστε περισσότερα:  fi.co/s

 

 

Σχετικά με τους Industry Disruptors – Game Changers

 

Οι Industry Disruptors – Game Changers (ID-GC), αποτελούν μια πρωτοβουλία που στόχο έχει τη δημιουργία ενός οικοσυστήματος που ενισχύει και προάγει την καινοτομική επιχειρηματικότητα στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και των Βαλκανίων, εστιάζοντας στη νεοφυή επιχειρηματικότητα και την εξωστρέφεια.

 

Mέσω στρατηγικών συνεργασιών με αναγνωρισμένους φορείς στήριξης της επιχειρηματικότητας του εξωτερικού, oι ID-GC προσφέρουν τη δυνατότητα σε νέους επιχειρηματίες να ωριμάσουν την ιδέα τους μέσα από δικτύωση, διαγωνισμούς, εκπαίδευση, χρηματοδότηση, mentorship και στρατηγικές επικοινωνίας προσαρμοσμένες στις ανάγκες μίας start-up επιχείρησης.