H My Company Projects στo Mobile World Congress

    Από: Startup Team

Με μεγάλη επιτυχία άνοιξε σήμερα τις πύλες του το Mobile World Congress στην Βαρκελώνη με την συμμετοχή των μεγαλύτερων εταιρειών του κλάδου των τηλεπικοινωνιών και των νέων τεχνολογιών. Πλήθος κόσμου συμμετείχε για να δει τα περίπτερα των εκθετών και να ακούσει και να παρακολουθήσει τις σημαντικές ομιλίες αλλά και τις νέες παρουσιάσεις προϊόντων όπως του ιδρυτή του Facebook Mark Zuckerberg αλλά και την παρουσίαση του νέου μοντέλου Galaxy της Samsung.

Εταιρείες από όλο τον κόσμο παρουσίασαν στους επισκέπτες τις νέες τους εφαρμογές και λύσεις στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και της νέας τεχνολογίας. Η εταιρεία My Company Projects  , στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης της και εξωστρέφειας της , ήρθε σε επαφή με καταξιωμένες εταιρείες του χώρου των τηλεπικοινωνιών για την δρομολόγηση των μαζικών sms και σε ακόμα περισσότερα σημεία του κόσμου ενώ συζήτησε για την επέκταση των συνεργασιών της με τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στην Ευρώπη. Παράλληλα , στην πρώτη ημέρα της έκθεσης , πραγματοποίησε σημαντικές επαφές για την ομαλότερη είσοδο της στην αγορά της Κίνας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων καθώς για το 2014 αποτελεί τον βασικό της εταιρικό στόχο.

Μέσω του σύγχρονου sms aggregator που διαθέτει για την δρομολόγηση των μαζικών sms ήρθε σε επαφή με ξένους παρόχους που θέλουν να επεκτείνουν τις μαζικές αποστολές τους στην Ελλάδα αλλά και να συνεργαστούν με μια εταιρεία που μπορεί να υποστηρίξει τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στην χώρα μας το τελευταίο διάστημα στον χώρο των μαζικών sms μετά την απευθείας σύνδεση που διαθέτει με τους παρόχους.

Οι επαφές θα συνεχιστούν καθ΄ όλη την διάρκεια της έκθεσης η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 27/02 με σκοπό την συνεργασία με νέες εταιρείες και παρόχους αλλά και την είσοδο στην ελληνική αγορά νέων τεχνολογιών από όλο τον κόσμο.

Η εταιρεία My Company Projects έχει στο portfolio της πολλές επιχειρηματικές μονάδες μια εξ΄αυτών την κορυφαία υπηρεσία μαζικής αποστολής sms για την Ελλάδα και το εξωτερικό www.sms-marketing.gr