To Found.ation φέρνει την Sharon Brenner στο The HUB Events

    Από: Startup Team

Η Sharon Brenner, δικηγόρος από τις ΗΠΑ με εκτεταμένη εμπειρία σε θέματα μετανάστευσης και ειδίκευση στην έκδοση visa που έχει στόχο την έναρξη επιχειρηματικής δραστηριότητας στην περιοχή, θα βρεθεί την Τρίτη 4 Μαρτίου και ώρα 19:00 στο The HUB Events, σε μια ειδική «Educ.ation» συζήτηση, για να παρουσιάσει στο ενδιαφερόμενο κοινό τις διαφορετικές μορφές visa που υπάρχουν σήμερα, προκειμένου να δραστηριοποιηθεί κάποιος επιχειρηματικά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Πιο συγκεκριμένα θα παρουσιαστούν οι διαφορετικοί τύποι, θα συζητηθούν προτάσεις για την επανεξέταση των τύπων θεώρησης visa των ΗΠΑ που διατίθενται για τις νεοσύστατες επιχειρήσεις, τους επιχειρηματίες και τους ιδιώτες που επιθυμούν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχειρηματική προσπάθεια στις ΗΠΑ, θα δοθούν συμβουλές στο κοινό για το πώς μπορούν να σχεδιάσουν το επιχειρηματικό τους μέλλον στο συγκεκριμένο περιβάλλον με βάση τους σωστούς χρόνους (χρονοδιαγράμματα), τα διαθέσιμα χρήματα (προϋπολογισμός) και άλλους σημαντικούς παράγοντες.

Η Sharon Brenner εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο, στην Καλιφόρνια. Έχει δουλέψει από το 2004 πάνω σε διάφορους τομείς της νομοθεσίας για τη μετανάστευση και η πελατεία της συμπεριλαμβάνει, μεταξύ άλλων, μουσικούς καλλιτέχνες, επαγγελματίες από την κινηματογραφική βιομηχανία, φωτογράφους, σχεδιαστές αλλά και μικρές επιχειρήσεις και startups. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου της Καλιφόρνια καθώς και της Αμερικανικής ένωσης δικηγόρων μετανάστευσης.

 

H είσοδος είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ: www.eventora.com/en/Events/review-us-visa-types-available-startups-entreprene