StudentsAct|Let your uni emerge Μια εκδήλωση του ΤΕDxAUEB στα πλαίσια του διαγωνισμού ιδεών Students ACT

    Από: Startup Team

StudentsAct|Let your uni emerge

Μια εκδήλωση του ΤΕDxAUEB στα πλαίσια του διαγωνισμού ιδεών Students ACT

 

TEDxAUEB: StudentsAct | Let your uni emerge στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Τετάρτη 05 Μαρτίου, Αμφιθέατρο Αντωνιάδου (Πατησίων 76)

 

O διαγωνισμός StudentsAct αποτελεί ένα διαγωνισμό ιδεών πρωτοβουλία του TEDxAUEB, που μπορούν να αναδείξουν και να βελτιώσουν το Πανεπιστήμιο. Για δεύτερη χρονιά το StudentsAct αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του TEDxAUEB, με ιδέες κάθε χαρακτήρα, από φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, που τολμούν να φέρουν την αλλαγή έμπρακτα.

 

Την Τετάρτη 05 Μαρτίου και ώρα 11:00 στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Πατησίων 76), το TEDxAUEB έρχεται να παρουσιάσει τις πέντε καλύτερες ιδέες του φετινού διαγωνισμού, να συμβάλει στην ανάδειξη των τριών καλύτερων, μέσα από μια εκδήλωση με ομιλητές τους ίδιους τους  φοιτητές, αξιολογητές και ανθρώπους που φέρνουν καθημερινά την αλλαγή. Και όπως κάθε ΤΕDx event θα έχουμε την τιμή να ακούσουμε τους Πετρούλα Καραγιάννη (ΤΕDxAUEB 2013 speaker, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ) και τον Δημήτρη Κοκκινάκη (Impact HUB Athens) να μοιράζονται  τις δικές τους ιδέες για το πώς θα αναδυθεί το πανεπιστήμιο.

Τέλος θα ανακοινωθεί επίσης ομιλητής έκπληξη ενώ θα δωθούν οι τελευταίες προσκλήσεις για το TEDxAUEB στις 15 Μαρτίου.

 

Δέκα ημέρες πριν το TEDxAUEB, μια μικρή γεύση από αυτό στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η εκδήλωση θα διαρκέσει 3 ώρες.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη και ανοιχτή προς όλους.

 

Website: www.2014.tedxaueb.com

Στοιχεία Επικοινωνίας : communications@tedxaueb.com