‘’Become a TEDx Speaker’’



    Από: Startup Team

Αν ο χρόνος ήταν πάντα κάτι το οποίο σε προκαλούσε, αν στην παρέα σου φημίζεσαι για τις νέες ιδέες που έχεις και αν είσαι φοιτητής ή απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιώς, τότε το άρθρο αυτό σε αφορά άμεσα.

Το TEDxUniversityofPiraeus  σε προσκαλεί να γίνεις ένας TEDx speaker και να μαγέψεις το κοινό σε 18 λεπτά με την ομιλία σου. Η θεματική του φετινού συνεδρίου είναι “Time Voyagers” και μέσα από ένα ταξίδι στο χρόνο καλείσαι να εμπνεύσεις το κοινό μέσα από μια προσωπική εξιστόρηση εμπειριών και ιδεών.  Το παρόν, το παρελθόν και το μέλλον γίνονται ένα με σκοπό να διαπιστώσουμε  αποτυχίες και επιτυχίες του παρελθόντος, να χαράξουμε ένα λαμπρό μέλλον αλλά και να ζήσουμε στο 100% το ίδιο το παρόν!

Στις 26 Απριλίου θα επιβιβαστούμε όλοι μαζί στο πλοίο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά για ένα ταξίδι στο χωροχρόνο. Θα τολμήσεις να μαγέψεις το κοινό του TEDxUniversityofPiraeus και να είναι τα δικά σου λόγια που θα μείνουν χαραγμένα στη μνήμη μας; Θα είσαι ταξιδιώτης ή αυτός που χαράζει την πορεία;

Τόλμησε να διεκδικήσεις αυτή τη θέση και ίσως φέτος να είναι η δική σου σειρά να ανέβεις στη σκηνή του ΤEDxUniversityofPiraeus.

Κάνε την αίτηση σου εδώ goo.gl/zElSnr.  Προθεσμία αιτήσεων μέχρι και Τετάρτη 5/3.