ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ 3ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΜΟΔΑΣ

    Από: Startup Team

ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

3rd FASHION EDUCATIONAL MARATHOΝ

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014, ώρα 10.30-14.00

στο ΑthensFashionClub

Με μεγάλη μας χαρά σάς προσκαλούμε στον 3ο και τελευταίο εκπαιδευτικό μαραθώνιο μόδας, το Σάββατο 8 Μαρτίου, ώρα 10.30-14.00, στο ΑthensFashionClub. Ετοιμαστείτε για έναν δυνατό και διαφορετικό «third round» και ελάτε να νιώσετε δημιουργικοί μέσα από τα καινοτόμα προγράμματα της σχολής απολαμβάνοντας μια ημέρα γεμάτη Σχέδιο, Styling και Eπιχειρηματικότητα!

Είναι διασκεδαστικά, είναι δημιουργικά, είναι εκπαιδευτικά και πάνω από όλα είναι ΔΩΡΕΑΝ! Μην χάσετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε στον τελευταίο εκπαιδευτικό μαραθώνιο του Athensfashionclub που διοργανώνεται για όλους εσάς που λατρεύετε τη μόδα!

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ Σχεδίου Μόδας, Personal Styling και Fashion Business σε κλίμα μαραθώνιου μόδας με σκοπό όλοι οι συμμετέχοντες να ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ για το αντικείμενο μόδας που τους ενδιαφέρει.

Το Athensfashionclub είναι ο μοναδικός ιδιωτικός εκπαιδευτικός οργανισμός στον  χώρο της Μόδας και ταυτόχρονα Design Studio Υψηλής Ραπτικής που ξεχωρίζει για την ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ του στον χώρο της Νανοτεχνολογίας με την δημιουργία ενδυμάτων WEARABLE TECHNOLOGY.

Το πρόγραμμα των μαθημάτων θα είναι ως εξής:

10.30-11.00: Ενημέρωση για την agenda & την πρόοδο των εργασιών

11.00-12.00: Fashion Design για αρχάριους στο σχέδιο

12.00-13.00: Personal Styling για αρχάριους στο Styling

13.00-14.00: Fashion Business & Entrepreneurship για νέους επιχειρηματίες στον χώρο της Μόδας

Για όσους προσέλθουν στον 3ο εκπαιδευτικό Μαραθώνιο του Athensfashionclub ισχύει ειδική εκπτωτική τιμή 350 ευρώ για όλα τα τετράμηνα σεμινάρια μόδας!

Για τη συμμετοχή στα δωρεάν σεμινάρια Μόδας απαιτείται δήλωση συμμετοχής για δέσμευση της θέσης. Η δήλωση μπορεί να γίνει τηλεφωνικά ή μέσω e-mail στη σχολή. Για επικοινωνία: τηλ. 2130271069. Email: info@athensfashionclub.com ή με μήνυμα στην σελίδα του AthensFashionClub στο facebook

Οι συμμετοχές για τον 3ο Μαραθώνιο Μόδας, στις 8 Μαρτίου, έχουν ήδη ξεκινήσει!

Ραντεβού σε λίγες ημέρες στο Athensfashionclub! Σας περιμένουμε στον 3ο εκπαιδευτικό μαραθώνιο μόδας!

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας!